Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק ידני, אכלתי חרא עם צרפתיה אוטומטית, ומאז אני מעדיף לחזק את השריר ביד ולהרגיש בריא, מאשר להחזיק את הטלפון או את הבלם-יד או איפה שאפשר לתקוע את היד הימנית. (כמובן שבצחוק, כל רכב שהיה לי וכל רכב שיהיה על היום הראשון אני יתקין עליו דיבורית BT מובנת, מה גם שכשצריך היד עוברת מהגיר להגה).

לגב קוריאניות, תמיד פיקפקתי בחסכוניות שלהם. (פשוט מוזר לי מאוד שיונדאי צעצוע אוכלת יותר דלק מה406 שהייתה לי.)

פעם גם ביפניות, אבל היפניות בעשור האחרון מציגות צריכה לא-רעה\טובה\וכמובן יש את ההברידיות.

פורסם

טרם קנייה, בפרוספקט של הספארק שלנו הבטיחו צריכת דלק של, כמדומני 23.5 ליטר לנסיעה בינעירונית.

הרכב צורך במשולב/עירוני כ1/13 ומחוץ לעיר עד (בהגזמה) ל1/15.5 וזאת עם רגל מאד-מאד-מאד קלה על הגז (ובלי ציוד ברכב, ונהג יחיד, ונסיעה במישור וכו/ וכו'), ובדיקה חוזרת של תוכנת המחשב במוסך היבואן בשל תסכול מההבטחה. עם זאת, חברים עם רכב דומה לשלך טענו לצריכה של בינעירונית ורציפה של עד ל 1/19 ויותר.

לך תבין. בכל אופן, בהחלט לבקש בדיקה במוסך המרכזי.

פורסם

הנתוני יצרן זה סתם עבודה בעיניים, למה אתם מאמינים לזה?

זה לא שעברו ליסוע על תירס או שמן טיגון, זה עדיין מנוע בעירה מסריח עם אותו בנזין ופלאגים ושסתומים, לא חידשו כלום וכמעט אין מה לחדש לדעתי (אז ישימו גיר 10 הילוכים, גם זה לא יעזור).

והכי מדהים, קח פונטו של סוף שנות ה90, יש מצב שהיא תאכל פחות דלק מכל הפיקנטו והספארק למיניהם.

• תוכן חדש...