Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות אוטו מסוחר,ואני יודע שהרוב לא מתלהבים מלקנות ומסולר ולא היו קונים מסוחר אבל הלכתי לראות את האוטו והוא מראה במצב מצויין והסוחר מתחייב בבדיקה,נגיד אני לוקח את האוטו למכון בדיקה ובמכון אוצרים לי שהכל תקין עדיין אמורה להיות בעיה שזה מסוחר למרות שבבדיקה אמרו שהכל בסדר?וזה שהסוחר אומר שהוא לא יכול בוא למכון לי המקום מגורים שלי והוא אוצק בוא לאיפה שאתה רוצה באמתע כי רחוק לי אין לי זמן וזה זה יכול להיות אומר שיש לו קומבינות עם מכוני בדיקה שיכולים לעבוד עליי או שאין דבר כזה?

פורסם

וזה שהוא אומר לי בוא לאיפה שאתה רוצה באמצע?האוטו מבת ים והוא אוצר בוא לחולון לראשון איפה שאתה רוצה באמצע כי רחוק לי עד עלייך ואנילבד השותף שלי לא איתי....באמת יש קומבינות בין המכונים לבין סוחרים?למרות שהם מכונים מורשים של המדינה וכו׳?

פורסם

אם הרכב מעניין אותך אל תתפשר

תגיד לסוכן שימצא זמן אפילו מוקדם בבוקר לפני שהסוכנות שלו נפתחת שיביא את הרכב למכון בדיקה שאתה רוצה ורק שם תבצע בדיקה

קשה לי מעט להאמין שמכון בדיקה יסכן את השם שלו בתביעה בגלל הסכם כזה או אחר עם סוכן

פורסם

לפני יומיים נכנסת לפורום, שאלת איפה יש מכוני בדיקה טובים בחולון - ענו לך.

חיפוש בפורום היה עונה לך על כל השאלות, אם רק היית קצת פחות לחוץ.

ברור שיש קומבינות בין מכוני בדיקה לסוחרים. כולם יודעים את זה, כנראה שכולם חוץ ממך. גש למכון בדיקה מומלץ שלא מתעסק עם קומבינות ורצוי כזה שאתה בחרת. מה לא ברור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני שואל כי אני לא מבין זה רכב ראשון שלי וכל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע למי להקשיב ומה לעשות...

ענו לך . ברור שיש קומבינה . זה ידוע לכולם .קח את הרכב למכון בדיקה שהומלץ לך בפורום . יש כמה בחולון עד כמה שאני זוכר. יכול להיות שהסוחר מכיר את כל המכונים בסביבה ומה אז ? לך למוסך שמתמחה ברכב ספציפי מהסוג שאתה רוצה לקנות , תבקש חוות דעת מקצועית , תעלה אותה לפה ויוכלו לכוון אותך אם כדאי או לא.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש מכון בדיקה אחד בהרצליה שרק עליו אני סומך באיזור המרכז שלא יחרטט אותי. זה מכון מבדק בהרצליה.

תגיד לו שאם הוא רוצה למכור שיגיע לשם וסלמאת.

פורסם

השאלה היא למה אתה רוצה לקנות דווקא ממנו ?

תן לי לנחש, הרכב ניראה ממש טוב, הוא מתחייב בבדיקה, מצב מכני מצוין והכי חשוב מחיר מציאה.

אם צדקתי אני לא חושב שכדי לך לקנות את הרכב הזה אין מציאות (בטח שלא אצל סוחרים), אם הרכב במצב מצוין אז יבקשו עליו מחירון ואם הוא זבלת אז יבקשו מחיר נמוך (אצל סוחרים גם אם הוא זבל אז הוא יהיה ניראה בונבונירה)

בטח כשהוא מתעקש שתיקח את הרכב למקום שהוא רוצה שתבדוק אותו.

• תוכן חדש...