Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הגעתי הביתה, ומה לעשות, גם אני מכור לפייסבוק. אבל לא מצליח לממש את ההתמכרות שלי כרגע. בכל המחשבים בבית - הפייסבוק לא עולה. אם אני מנסה דרך הטלפון כאשר אני מחובר ל-3G - עובד. אם הטלפון מחובר ל-WIFI - לא עובד. כיף כזה.

ריסטרט לכל דבר אפשרי לא עוזר. כמובן שאני בטלפון כבר 11 דקות מחכה שהנבלות יענו. עד שזה יקרה (או אם זה יקרה) - יש כאן לקוחות הוטנט שחווים את אותה הבעיה? או לקוחות הוטנט שאין להם את הבעיה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני לא מנויה של ספקית האינטרנט הוט-נט אבל הייתה לי את אותה בעיה אתמול בלילה.

הצלחתי להתחבר היום דרך המחשב ואתמול הצלחתי להתחבר רק דרך האייפון... תנסה היום שוב

פורסם

קצת מאוחר אומנם, אבל אתמול היו גם לי הרבה בעיות בהוט.

משעות הצהרים 15:00 (בערך) קצב הגלישה הדרדר עד ל 1 MB או מקסימום 10 MB במקום 90 שיש לי כרגיל.

בשעה 17:00 הרמתי ידיים וכבתי את המחשב.

היום עובד תקין ללא בעיות (טפו, טפו, טפו).

פורסם

הפייסבוק עבד ועובד כשורה. הספקית הנ"ל היא לא מהמבריקות ביותר עם נפילות זמניות במהירות האינטרנט אבל אני לא כל כך יכול להתלונן על שירות שניתן לי בחינם.

• תוכן חדש...