Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי איפה שהוא שברגע שיגיעו ל21 מיליון יתחילו בחלוקה של המטבעות כלומר בעוד כמה שנים תוכלו לקנות מוצר ב- 0.000001 ביטקוין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בעניין השטרות אתה צודק.

אבל נניח שאני כיזם פותח את "בנק הביטקוין הראשון" מקבל הפקדות מאנשים ומשלם להם ריבית על כך.

מה מפריע לי לחלק אשראי ללקוחות אחרים? שום דבר - תגלה שאפשר לרשום שאני חייב ללקוח א' 100 ביטקוין שאותם אני מלווה ללקוחות ב' וג' - ומשאיר ברשותי ביטקוינים בכמות מתאימה לפי מקדם הרזרבה של בנק "אמיתי", כשאחד מהמפקידים צריך כסף אז אני משחרר מה- DB כמה ביטקוינים "אמיתיים".

בדיוק כמו עם שטרות רגילים.

לא בדיוק. בגלל שהביט קוין מבוסס על מפתחות מתמטיים, כדי לתת הלוואה ללקוח אתה צריך לתת לו מפתחות כאלה לשימוש.

ברגע שאתה נותן לו אותם, אתה למעשה נותן לו את הביט קוין האמיתי שנמצא אצלך.

בלי המפתח הזה אי אפשר לבצע טרנזאקציות, וברגע שהשתמשו בו כולם כבר יודעים את זה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ברגע שאתה נותן לו אותם, אתה למעשה נותן לו את הביט קוין האמיתי שנמצא אצלך.

בלי המפתח הזה אי אפשר לבצע טרנזאקציות, וברגע שהשתמשו בו כולם כבר יודעים את זה.

אני לא משוכנע, נניח שנתתי ללקוח הלוואה אז הענקתי לו את הזכות למשוך ביטקוין כלשהו מתוך החבילה שברשותי, בביצוע העברה בפועל אני אמסור ביטקוין מהמאגר - בדיוק כמו שהבנקים סולקים את העברות הבנקאיות שבינהם*.

* הבנקים מקזזים את העברות שנעשות (כי ההעברות הן דו סטריות), מידי פעם או כשנצבר הפרש גדול לטובת אחד הבנקים אז הסליקה של יתרת הסכום צריכה להעשות במזומן או כזיכוי לחשבון נוסטרו שבנק יכול להחזיק בבנק אחר.

פורסם

דורקי, ההבדל הוא בניהול - בגלל שכל עסקה מפורסמת ברבים ומאושרת ע"י מחשבים שונים ואקראיים, חייבים להשתמש בה בביטקוין אמיתי.

בגלל זה אתה לא יכול לתת הלוואה למישהו ולקזז את זה בסוף היום מול עצמך או מול בנקים אחרים שכאלו.

כיום מי שמבצע את ההעברה הם הבנקים בלבד, תחשוב על זה שכל אחד מאיתנו היה בעצם בנק (ולא היו בנקים מסחריים), אז לא הייתה משמעות לאשראי. למה? כי בכל עסקה צריך לעבור כסף אמיתי, ובגלל שצריך לשמור על יחס מסויים אתה חייב למחוק כמות של כסף וירטואלית בהתאם ליחס שמותר לפי חוק (נניח שזה פי 10). זה אומר שלכסף הוירטואלי אין ערך כי אתה לא יכול למסור אותו למישהו אחר.

אתה תגיד לעצמך "יש לי 1000 ביט קוין" כשלמעשה יהיו לך 10 בלבד, ואז אם תוציא ביטקוין אחד יהיו לך פתאום 900 ביטקוין וירטואלים.

הביזור של העניין עושה את ההבדל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
קראתי איפה שהוא שברגע שיגיעו ל21 מיליון יתחילו בחלוקה של המטבעות כלומר בעוד כמה שנים תוכלו לקנות מוצר ב- 0.000001 ביטקוין.

אל תחכה לזה כי זה יקח עוד 127 שנים.

אבל גם במקרה כזה, השווי המספרי של הביטקוין מול המוצר עצמו לא רלוונטי, כי אם תוכל לקנות לדוגמא מקלדת ב0.00001 BTC זה רק אומר שביטקוין אחד שווה אלפי ואלפי דולרים. גם לזה אין משמעות אמיתית כי אפשר לחלק אותו בצורה אינסופית.

השנה הביטקוין נכנס לעידן השני שלו, וזה אומר לעומת 2009-2012 שבהן כל חציבה מוצלחת תזכה אותך בבלוק של 50 BTC, עכשיו אתה תקבל 25 BTC ששווים יותר.

TFSI Power

פורסם
אתה תורם את כח העיבוד של כרטיס המסך שלך כדי לאשר עסקאות ביטקוין וכתוצאה מכך אתה מתוגמל.

אם אין לך כרטיס מסך חזק מאד (ועדיף AMD), אין אפשרות להשיג רווח כמעט. אני עם כרטיס מסך מאד מתקדם ועושה משהו כמו דולר ליום אחרי הוצאות חשמל, וזה כי כואב לי להשאיר את המחשב דלוק בלי לנצל אותו.

עוד כמה חודשים ברגע שהASICים יגיעו, חציבה עם כרטיסי מסך תמות לחלוטין.

אני בטוח שישנן השוואות ברשת לכרטיסי מסך המתאימים ביותר. יש לך במקרה לינק בשלוף? מעניין לראות היכן נמצא הרדיאון המזדקן שלי בהררכיה הזו.

מדוע AMD מציגים ביצועים טובים יותר?

פורסם
אני בטוח שישנן השוואות ברשת לכרטיסי מסך המתאימים ביותר. יש לך במקרה לינק בשלוף? מעניין לראות היכן נמצא הרדיאון המזדקן שלי בהררכיה הזו.

מדוע AMD מציגים ביצועים טובים יותר?

איזה רדאון יש לך? אני אגיד לך כמה אתה יכול לעשות ביום.

ודריש, כמעט אף אחד לא מתעסק עם מכירת BTC עם כרטיסי אשראי בגלל אפשרות סירוב העסקה, היו כמה שירותים שקרסו בגלל בלאגאנים עם זה.

לרוב אתה משלם בהעברה בנקאית או משהו דומה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אני על קצב של 620Mhash/s - זה נראה לי קצת איטי מידי ביחס למפרט שלי.. תוך כמה זמן הוא אמור למצוא לי מטבעות?

620 זה המון. ואם אתה חוצב לבד, סביר להניח שלא תמצא מטבעות אף פעם כי הקושי עולה ומרחיק ממך את הבלוק. אלא אם יהיה לך המון זמן.

אתה צריך להיות חלק מmining pool ואז תוכל להרוויח משהו כמו שני דולר ביום.

חרא של צלם

פורסם

יש לך המלצה על pool ספציפי? יש המון אפשרויות...

(יש לי מפלצת Dual Quad Core Xeons בעבודה כ-workstation שאני יכול לרתום בלילות :-))

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

Dual Quad Core Xeons לא שווה כמעט כלום. צריך כח עיבוד גרפי בהכרח, ועדיף של AMD.

המעבד הכי חזק שנרשם שווה ערך ל4830, שזה ממש לא משהו.

אבל אתה יכול לרתום אותו לWCG, שאולי לא יכניס לך כסף, אבל יעזור לשפר את העולם - http://www.worldcommunitygrid.org/

חרא של צלם

פורסם

אתה צריך להיות חלק מmining pool ואז תוכל להרוויח משהו כמו שני דולר ביום.

הסבר בבקשה

יש לי שני HD7850 CrossFire עם OC ל-Core 1100Mhz+Memory 5800Mhz.

זה מיועד למשחקים, אבל למה לא לנצל את הכוח שלהם בשביל להחזיר את ההשקעה על הכרטיסי מסך :)

אני חושב ש-620MHash/s זה מעט כי ראיתי מכשירים ייעודיים לכרייה שעושים 4.5GHash/s בכמה וואטים בודדים (!)

• תוכן חדש...