Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי איביזה 2002, ולפי דעתי הרכב או שזולל לי יותר מדי דלק או שיש לי בעיה רצינית במחוג של הדלק (הוא כן דפוק קצת, אבל אני לא חושב שעד כדי כך).

אז יש לי שאלה קטנה, אם נמצא כי הגזים הנפלטים מהמנוע במצב תקין , יכול להיות כזה מצב שהרכב צורך דלק יתר בכל זאת?

אין שום נזילה, אין ריח ואין גזים. אז יכול להיות שבאמת הבעיה היא במחוג?

כן אני הייתי נוהג קצת בפראות (לא מגיע למהירות גבוה, פשוט מגיע למהירות מסויימת די מהר) , עכשיו הפסקתי למדתי שאני אידיוט שנהגתי ככה סתם התעללתי במנוע, ברכב ובכיס שלי. והתחלתי לנסוע ממש ממש ברגוע, לאט לאט, ועדיין אני מרגיש שהדלק צונח.

הוא אשכרה מפיל לי את הדלק, או שיכול להיות שיש לי מיכל קטן ? (היה לי קודם פוקוס מיכל די בינוני 45-50 ליטר נראלי (נראה לי) ובסיאט נראלי (נראה לי) יותר קטן, ראיתי לפי הגודל).

פורסם

בצע מדידת צריכת דלק כמו שהוסבר בפורום עשרות פעמים (תדלוק מיכל מלא, איפוס מד מרחק, נסיעה של 300-400 ק"מ, תדלוק שוב מיכל מלא, חלוקת הקילומטרים שעברת בליטרים שנכנסו), ותרשום כאן מספרים מדוייקים + תנאי נסיעה (עיר/בינעירוני/פקקים/מזגן).

ואז אפשר יהיה להתייחס ברצינות.

• תוכן חדש...