Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים מכתב ממשרד הרישוי בטוענה שאין לי רשיון לרכב עצמו !?!? הרי זה בלתי אפשרי יש את המסמך הכחול המפורסם וגם חותמת של מכון הרישוי שעברתי . הרמתי טלפון למשרד הרישוי שמה ענתה אחת בשם מיכל וביקשה ממני פרטים נתתי (ת.ז. מספר רכב וכו ) ורשום שלא עשיתי טסט רבתי איתה כמה דקות ושמה נאמר ללכת ממכון הרישוי ולבדוק ... הגעתי למכון הרישוי שמה בדלפק הרישוי הזינה הפקידה את הפרטים והפלא ופלא רשום שעשיתי את הטסט התאריך שמצויין על הגבי החותמת והמסמך עצמו . התקשרתי שוב למשרד הרישוי ושמה נאמר שרק תוך כמה ימים אם זה התעדכן ...

השאלה שלי אחרי כל הסיפור הזה היא : הזמנתי רכב מקיה ואני אמור לקבל אותו , עוד לא קיבלתי מספר שלדה ומספר רכב , האם זה מסיפרתי הנ"ל יכול להיות שמעקב את זה ?

פורסם

מה שקרה זה תקלת תקשורת בין המכון למשרד הרישוי.

לעיתים מדובר על קובץ של עשרות ומאות רכבים שלא נקלטו.

תגיד תודה שלא עצר אותך שוטר ... מכיר סיפור דומה שהנהג נדרש לגרור הרכב ולא להמשיך בנסיעתו.

למרות שלא הבנתי השאלה, אין קשר בין רשיון הרכב החדש לישן.

רענן

פורסם
מה שקרה זה תקלת תקשורת בין המכון למשרד הרישוי.

לעיתים מדובר על קובץ של עשרות ומאות רכבים שלא נקלטו.

תגיד תודה שלא עצר אותך שוטר ... מכיר סיפור דומה שהנהג נדרש לגרור הרכב ולא להמשיך בנסיעתו.

למרות שלא הבנתי השאלה, אין קשר בין רשיון הרכב החדש לישן.

רענן

יעני השאלה הייתה האם משרד הרישוי "מעניש" כביכול או משהו כי אני זוכר שיש משהו דומה על רישיון נהיגה .

• תוכן חדש...