Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע יותר כמו סיקור לדראג שהיה דרך אגב - משעמם מאוד.

בניגוד לקרובות ראש בראש שהיו באירוע הקודם קיבלנו מדידה נגד הרמזור שלא סיפקה שום עניין. צפייה בתחרות הייתה לצערי פחות מעניינת מקריאת כתבה טובה על אותה תחרות...

פורסם

שמע ניב גם מיאטות מנסות לעשות דריפטים זה לא להיט.:twisted: ולא בדיוק הלהיב או ריגש אף אחד

מזל שיש את אולג דני ורפי וחבר שלך עם הבימר לתת קצת שאו.. אחרת כולם היו נרדמים.:lol: :lol: :lol:

אבל אין ספק שהאקשן בדראג היה ביום שישי בערב.

בשבת היה קושי בלנקות את המסלול מהשמן , שאו ואקשן לא קודם לבטיחות.

השורה התחתונה המרוץ בסוף החודש בים המלח הולך להיות מיקצועי יותר בגלל אירגון של קרוס קאנטרי

וסביב הדראג.

המסלול יהיה 402 מטר עם כמעט 600 מטר שאפשר לעצור עליהם בביטחה

וכמובן שאנחנו כבר מוכנים עם כל הציוד הנדרש לנקות את המסלול כמו שהיינו מוכנים בשדה תימן

אבל אני חושב שאוהד די שיקף את מה שהלך באירוע, אין מה לעשות הקהל אוהב את הדראג! זה השואו של הספורט המוטרי

WAR ZONE!

602905_10151530940106639_2113838933_n.jpg

דרך אגב ניב, אתה יודע אנחנו משתכיים לאותו מועדון, קצת חבל להיות צר עיין , בכל זאת צריך סוג של שיתוף פעולה.

באירוע הזה קיבלתם הרבה יותר זמן ואמצעים מאיתנו, אף אחד לא פצה פה או בכלל הסתכל לכיוון.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי, אין בי שום צרות עין. למעשה, מאוד נהנתי לראות את התחלת אימוני הדראג - כשאנשים זינקו זוגות זוגות וגם היה אקשן. בפועל, הדראג היו הקטגוריה היחידה שצפיתי בא במלואה, בעיקר עקב השעה הנוחה יחסית בשבילי (באמצע האירוע הייתי עסוק כל הזמן באירוע המצומצם שלנו) ועקב העניין שיש לי לראות את הרכבים המדהימים האלו מזנקים. התחרות עצמה כבר הייתה משעממת, הפאן בדראג הינו התחרות ראש בראש ולא מדידת הזמנים שנכפתה עליכם. גם הדריפט לטעמי יהיה הרבה יותר מעניין כשנוכל לנסוע זוגות בצמידות.

אני פשוט מציין כי כתב רכב כותב מספר כתבות שאמורות לסקר את האירוע ובפועל יש מספר מילים זעום על כל קטגוריה (וגם זה לא על כל הקטגוריות שהיו) והמון מילים על הדראג.

בטור שאני הולך לכתוב על האירוע למגזין רכב, אני לא אכתוב סיכום על האירוע - פשוט בגלל שלא הייתי נוכח ברוב האירועים בשל עבודתי על אירוע הדריפט. אני אכתוב על ארוע הדריפט עם כמה מילים על האירגון הכללי.

דרך אגב, אם תבדוק מה אנשים כותבים על האירוע תראה שרובם היו מאוד מרוצים מהדריפטים. אני חושב שגם הדריפט וגם הדראג היו המובילים מבחינת קהל וניתן בקלות היה לשמוע את תרועות הקהל לאחר ביצועי המתחרים המובילים (במיוחד בפרי סטייל כמובן)

כתב רכב שמסקר את האירוע, אמור לכתוב קצת יותר על האירוע ולא רק על התחום המועדף עליו...

פורסם

ניב, לא הייתי מצפה ממך לתגובה כזאת - אבל מותר לומר את האמת

מי כמוך יודע ומכיר את הקשיים שהוערמו עלינו ועליכם במהלך האירוע

אני רק יכול לומר , שללא הדראג הייתה יורדת המון רוח מהאירוע והיה ניתן לראות זאת

על מעט הצופים שהיו בSO CALL אירוע הזה

פורסם

עכשיו תסתכל על ההודעה שרשמת למעלה ותשווה אותה למה שרשמת עכשיו

that`s more like it

בקשר לכתב, אני מאד אוהב את הכתיבה של האוהד היא מאד בגובה הענייים וענינית ובדרך כלל בזווית אחרת מכל שאר המסקרים.

אני חושב שזה זכותו ויותר מיזה זה אולי זה היחוד שלו.

באירוע הקודם הוא בכלל התעסק במה שקרה מסביב למרוץ מאשר במרוץ עצמו, אישית חשבתי שזה גדול

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא ראיתי את הדראג, ואני אישית לא יודע מה אנששים מוצאים בזה. בכל מקרה, הדריפט היה מאוד מגניב ואנשים ביציעים מאוד התלהבו מההחלקות של המיאטות ושל החבר'ה האחרים. אפילו הפורסטר שהכרוז צחק עליה, נתנה שואו טוב

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ניב, לא הייתי מצפה ממך לתגובה כזאת - אבל מותר לומר את האמת

מי כמוך יודע ומכיר את הקשיים שהוערמו עלינו ועליכם במהלך האירוע

אני רק יכול לומר , שללא הדראג הייתה יורדת המון רוח מהאירוע והיה ניתן לראות זאת

על מעט הצופים שהיו בSO CALL אירוע הזה

אתה צודק במאת האחוזים.

לא התכוונתי להעביר ביקורת על הדראג שמבחינתי הם שותפים טבעיים בדרך, פשוט לא אהבתי את הכתבה שהציגה רק את הדראג כהצגה הכי טובה בעיר והתעלמה מכל השאר.

ברור לי גם שהדראג לא היו הצגה טובה באירוע הזה בגלל בעיות טכניות של מסלול קצר וספוג שמן, ולא בגלל שום דבר אחר.

בקיצור, אוהב את הדראג, לא אוהב את "הסיקור" של האירוע.

פורסם

אני פשוט מציין כי כתב רכב כותב מספר כתבות שאמורות לסקר את האירוע ובפועל יש מספר מילים זעום על כל קטגוריה (וגם זה לא על כל הקטגוריות שהיו) והמון מילים על הדראג.

התחום המועדף עליי היה למעשה טורינג קאר, או פורמולה, או אפילו קארטינג. תקשיב טוב, עוד לפני הדראג.

תמיד אעדיף את סדום-ערד על כל בדיקת תאוצה שלי עם מתחרה אחר. זה סתם בשביל להסביר את הנקודה. אני מעדיף פניות על כל תחרות דראג. אבל בארצנו, יש תחרות כזו? כשתהיה תחרות כביש - אהיה שם. עד אז, או יותר נכון במקביל - אהיה גם בדראג.

ועכשיו כמה מילים נוספות:

לא זכור לי שהשמצתי את הדריפטים בכתבה. כי לא הייתה שום סיבה לכך.

לא זכור לי שהשמצתי אותך בכתבה. כי לא הייתה שום סיבה לכך.

לא העברתי סיקור על התוצאות ואף לא אמרתי מילה על מנצחים, לא בקארטינג, לא בטורינג, לא בדראג, לא דריפטים, לא בג'ימקאנה, ולא בשום דבר אחר. הסיבה פשוטה, זו אינה מטרת הכתבה.

כרגע הכתבה הזו משותפת בפייסבוק של מעל עשרים אנשים ולא כולם מתחום הדראג. אפילו בפול גז, הזדהו עם הכתבה. אני מתנצל מעומק לבי על זה שלא כתבתי כתבה המסקרת את המתחרים או התוצאות. אשתדל בפעם הבאה לרצות אותך כראוי.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הסיקור לא מעניין, הכי חשוב שנהנתם זה הכי חשוב.

עוד פחות מחודש יש אירוע שני, תתמקדו בו.

פורסם
שמע ניב גם מיאטות מנסות לעשות דריפטים זה לא להיט.:twisted: ולא בדיוק הלהיב או ריגש אף אחד

מזל שיש את אולג דני ורפי וחבר שלך עם הבימר לתת קצת שאו.. אחרת כולם היו נרדמים.:lol: :lol: :lol:

למה אתה דורך על יבלות? :lol:

חוץ מזה גם מיאטות יודעות להוציא עשן - ראיתי עכשיו בפייסבוק קליפ של ניב ווואללה יש עשן !!!

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אוהד,

אתה לא צריך לרצות אותי ובטח לא להסביר ולהראות שאנשים מרוצים מהכתבה.

אמרתי ואני עדיין אומר שהכתבה מציגה בעיקר את תחום הדראג ולא את כל האירוע ואתה יכול לפתוח את הכתבה (אני קראתי אותה לפחות 5 פעמים במהלך הדיונים האלו, 6 אם סופרים את העוד פעם שהצצתי עכשיו), ולחשוב האם יכול להיות שבאמת רוב הסיקור הוא על תחום הדראג. האם יכול להיות שלא כתבת על אופנועי הכביש כלום ועל שאר התחרויות לא כתבת כמעט בכלל ועל הדראג (שכאמור לא הציג פה את ההצגה הטובה ביותר בגלל בעיות במסלול) כתבת פי כמה מאשר על כל שאר התחומים?

אם זה יכול להיות - סבבה. אם זה רק אני גם סבבה. בכל אופן מה שאני אומר זה שלא מדובר על סיקור האירוע אלה על סיקור הדארג - והאירוע כנספח לו...

וגנאדי - סירטון שלי? שלח קישור!

פורסם
ולחשוב האם יכול להיות שבאמת רוב הסיקור הוא על תחום הדראג. האם יכול להיות שלא כתבת על אופנועי הכביש כלום ועל שאר התחרויות לא כתבת כמעט בכלל ועל הדראג (שכאמור לא הציג פה את ההצגה הטובה ביותר בגלל בעיות במסלול) כתבת פי כמה מאשר על כל שאר התחומים?

אם זה יכול להיות - סבבה. אם זה רק אני גם סבבה. בכל אופן מה שאני אומר זה שלא מדובר על סיקור האירוע אלה על סיקור הדארג - והאירוע כנספח לו...

לא קראת מה רשמתי.

אני חוזר שוב - זהו אינו סיקור, או סיכום, או איך שבא לך לקרוא לזה.

זהו טור דעה מהמדור "בא מהשוליים" שפורק מעט תסכול, ממה שהלך על המסלול.

למתחרי הדראג נעשה עוול. אבל למי זה איכפת? הרי לא נאמרה מילה על הדריפטים.

ולא, זה שרשמתי שרוב הקהל הגיע לראות את הדראג לא עושה את ההצגה לטובה בעיר. בטח לא בגמר, כאשר הם זינקו אחד-אחד.

למרות שביום האימונים וביום שישי, תרצה או לא, זו הייתה ההצגה הגדולה בעיר. ניב, מותר לפרגן, ובינינו, זה גם לא עולה כסף.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...