Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

 

הוצאתי כמות שמן עודף ואני רוצה לשמור אותו בבקבוק סגור שיהיה לי מתי שאצטרך. האם צריכה להיות בעייה להשתמש בו?

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

אם מדובר בכמות קטנה שנשאבה מתוך המנוע (שמן שכבר נמזג למנוע ועבד), אז מדובר בשמן שהספיק לספוח אליו פיח,לחות ומשקעים , אפילו אם מדובר בכמויות מזעריות של מזהמים, עם הזמן המזהמים האלו פוגעים בשמן..

אם השמן שרוקנת נמזג לכלי נקי(בקובוק סגור), אז אין בעיה להשתמש בשמן הזה, אבל לא לאחסן אותו זמן רב מידי, להערכתי לא כדאי יותר משנה אחת כי מדובר בשמן לא חדש אלא בשמן שכבר ספח אליו משקעים, לחות ומזהמים.

 

בקיצור לטווח הקצר אין בעיה להשתמש אם תצטרך להוסיף, אך לא לאחסן אותו ל"זמן ארוך" כפי שרשמת- עד שנה זה בסדר לדעתי.

 

בכל מקרה אם בסופו של דבר תחליט להיפטר מהשמן הזה אז אל תשליך אותו לפח האשפה או לסביבה, אלא רוקן אותו במוסך למיכל איסוף שמן משומש, כי זה פוגע באיכות הסביבה.

×
×
  • תוכן חדש...