Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי שמח לדעת מה האופציות המומלצות למערכת עם יחידה קדמית (יכולה להיות 2DIN) שצריכה לשלוט במסכים שיותקנו לטובת צפייה של ילדים במושב האחורי במשענות הראש של המושבים הקדמיים.

מדובר על ג'יפון דייהטסו טריוס וחשוב לי מאוד שהיחידה הקדמית לא תהיה DVD טיפש אלא כזו שיודעת לקרוא כמה שיותר פורמטים, תמיכה בחיבור USB כדי שתוכל לנגן תכנים שאני מעביר מהמחשב וכד'. אני לא לגמרי בעניינים בשנים האחרונות (הרבה כלי רכב עם מערכת מובנה שלא החלפתי...) אבל צריך פה פתרון לרכב שקניתי כיד שניה.

אם יש היום כבר יחידות שהן בעצמן מחשב שמריץ מערכת הפעלה נורמלית (לא בא לי להתחיל לבנות כזה...), אשמח לדעת.

המלצות ליחידות מומלצות (דגמים ורמות מחיר) ולמסכים מומלצים יתקבלו בברכה.

אני מניח ש-SETUP כזה מותקן אצל רבים פה בפורום שצריכים לשעשע ילדים בזמן נסיעה :)

תודה רבה!

פורסם

פתרונות היפנוט ילדים בשעת נסיעה.

2DIN של פיוניר עם חיבור למסכים אחוריים - אצלי קורא רק DVD ואפילו לא צרוב.- למיטב הבנתי הדגמים המתקדמים יותר יודעים גם לקרוא מקבצים ולהעביר את התמונה אחורנית (אצלי יודע לקרוא אבל לא יודע להעביר את התמונה אחורנית.)

כאשר הקונפיגורציה היתה רק ילדה אחת - הפכנו את כניסת ה AUX המקורית ליציאה יעודית לאודיו -דרכה נותב האודיו והילדה האזינה דרך אוזניות וצפתה בסרט בעוד שהדבר שחרר את שאר המערכת להאזנה למקור אחר (אייפוד/רדיו )

עם קונפיגורציה של עוד זאטוט שגם מתעניין בתמונה מרצדת על מסך - האזנה למוסיקה היא משהו שצריך לשקול לוותר עליו:shock:

פתרון הפנוט אחר, הוא כמובן IPAD עם מתקן יעודי למשענת ראש (5 דולר באייבי ), עושה את העבודה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אחרי שיטוט במספר אתרי אינטרנט ראיתי כי:

א. יש לא מעט מותגים לא מוכרים (לי לפחות) כדוגמת ניפון ודומיו שמציעים מערכות מולטימדיה כאלה עם סט פיצ'רים רחב יותר מהיצרנים המוכרים במחיר נמוך משמעותית. כיון שבמקרה הזה אני לא מחפש מערכת לאודיופילים, אשמח לדעת אם יש הצדקה לשלם על מותג מוכר במקרה הזה ואם לא, האם יש איזשהן המלצות על דגם ספציפי שקורא כמה שיותר פורמטים של וידאו. אין הכרח שיהיה כלול בו GPS! בלוטות' כן יהיה נחמד שיהיה.

ב. האם יש הצדקה לנסות ולהביא מכשיר כזה (של מותג מוכר) מארה"ב? מבדיקה זריזה שעשיתי באתר של Crutchfield נראה שרוב הדגמים בארה"ב ממילא לא תומכים בטיונר אירופאי. אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה למכשיר של מותג מוכר שאפשר כן להביא מארה"ב + אתר שממנו אפשר להזמין. יש לי מישהו שיוכל להביא לי בזמן הקרוב אם זה משתלם...

ג. האם למישהו יש נסיון עם מכשירים מבוססי אנדרואיד שמן הסתם נותנים את הגמישות הכי גדולה וממש לא אכפת לי ללכת לכיוון שלהם. השאלה במקרה הזה היא לגבי היכולת לנגן וידאו באיכות טובה בצורה שוטפת ושם יש חשיבות רבה למעבד של המכשיר. יש הרבה מבחר באיביי. אם למישהו יש המלצה גם פה למכשיר ספציפי, אשמח לדעת. באופן כללי, האם עדיף ללכת לפתרון אנדרואידי או להסתפק במכשיר כדוגמת אלה שאני מציין בסעיף א?

תודה לכולם. סליחה על כמות השאלות הרבה, אבל אני מניח שזה דיון שרלוונטי להרבה אנשים.

יום מצויין!

פורסם

פתרון הפנוט אחר, הוא כמובן IPAD עם מתקן יעודי למשענת ראש (5 דולר באייבי ), עושה את העבודה.

+1

תקנה טאבלט (או שניים) וסגרת את העניין. בנוסף גם הרווחת טאבלט שאתה יכול לקחת הביתה.

לפי דעתי, IPAD הוא הבחירה הטובה ביותר אבל לא היחידה - תוכל לחסוך קצת כסף אם תלך לכיוון היצרנים הידועים עם מערכת הפעלה אנדרויד.

אני בינתיים מסתפק בסמארטפון שלי ושל אישתי שמחולקים לשני הילדים בתחילת הנסיעה :) למרות שזה בעייתי כשצריכים גם WAZE בדרך.

פורסם

תודה על הרעיון של IPAD או טאבלט אחר. עדיין אשמח לקבל התייחסות להודעה שלי ולאפשרויות השונות למערכת מולטימדיה ייעודית לרכב.

פורסם

בגדול כולם עושים את העבודה , יש מלא מותגים סינים שחלקם טובים וחלקם גרועים, כמה שיותר פי'צרים בשקל.

לא מכיר את המכשירים שמבוססים אנדרואיד שיש באייבי , עוד לא ראיתי אחד שהוא ממש כזה (פרט לזה של PARROT )

צריך לבדוק כל מכשיר לגופו , יש גם מסכים שיש להם נגן מובנה וכך פוטרים אותך מהצורך להתחבר לHU .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...