Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת השאלות הם מה העתיד שלו עם הגיטרה. זה סתם תחביב או משהו יותר רציני?

במקרה של אחי הוא קנה את זאת בארץ: http://www.musiciansfriend.com/guitars/fender-2012-american-standard-stratocaster-hss-electric-guitar-with-maple-fingerboard/h80815000001001

את האמת היא יצאה יותר זולה בארץ :)

במקרה הנ"ל של פותח השירשור לדעתי עדיף גיטרה משומשת שתתן יותר תמורה למחיר. כשהייתי בארץ הייתי בוינטאג' והיו להם כמה הצעות טובות אבל בכללי אני לא כל כך מכיר את החנויות בארץ.

אולי באמת ההצעה של FEREZ שווה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מכיר באופן אישי את בעל המקצוע ולמרות ששמעתי עליו המלצות חיובית שאני מתכוון לנצל בקרוב, חבל שלא עשיתם סט אפ ראשוני בכלי זמר במסגרת האחריות. חבל להוציא 250 ש"ח, עוד לפני שנהנתם מהגיטרה (לצערי, כותב זאת מניסיון).

תתחדשו !

נ.ב

רבאק, אני עם הנוכחית כבר 5 שנים ! :lol:

פורסם

אז עשו סט אפ ראשוני בכלי זמר והבחור שעשה את זה מגיעה לו סטירה כי בעצם הוא לא עשה כלום. בקושי הרים מיתר ואמר זהו הכל טוב. אבל מה, הגיטרה זימזמה קצת (אחי "השני" בדק ואני גם שמעתי - הוא מנגן יותר שנים מהאח שקנה את הגיטרה). אז הלכנו להוציא עוד כסף שהיה שווה את זה במקום "החובבן" הזה בכלי זמר. אל תשכח שיש הבדלים עצומים בין החנויות של כלי זמר כשזה בא למקצועיות.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני לא שוכח ואתה אל תשכח שיש לכלי זמר לא מעט זכיינים, שעומדים בפני עצמם :).

הבחירה היא שלכם וכפי שרשמתי, גם אני בחרתי כך ומאוד התאכזבתי מההוצאה השנייה (אז הייתי נער שעבד בשתי עבודות).

בכל מקרה, אם 250 ש"ח גרמו לגיטרה לצלצל כמו שצריך, אז בהחלט אפשר להמשיך הלאה.

פורסם
כשהייתי בארץ הייתי בוינטאג' והיו להם כמה הצעות טובות אבל בכללי אני לא כל כך מכיר את החנויות בארץ.

לגבי וינטאג', צריך לבדוק טוב טוב מה קונים

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

מה זה מגבר פנדר 12A? עוצמה של מגברים נמדדת בוואטים, לא באמפרים(אם זאת הייתה הכוונה..)

לדעתי האישית, ומנסיוני, אתה צריך שגם המגבר וגם הגיטרה יהיו באותה רמה, אחרת יהיה צוואר בקבוק ולא תנצל את הפוטנציאל של המגבר/גיטרה.

פורסם
תהייה קטנה, איך epiphone les paul custom עם מגבר פנדר 12A לעומת הסטים שנדונו פה?

יש מס' תתי דגם לאפיפון לס פול , הקסטום די מוצלחת לפחות יותר מדגם הסטנדרט ומהסטנדרט פלוס.

Gn'f'R

פורסם

לדעתי האישית, ומנסיוני, אתה צריך שגם המגבר וגם הגיטרה יהיו באותה רמה, אחרת יהיה צוואר בקבוק ולא תנצל את הפוטנציאל של המגבר/גיטרה.

תלוי מאוד מה אתה רוצה לעשות.

כשאתה מגיע לשלב שאתה מנגן בהרכב - זה הרבה פחות נכון וכדאי גיטרה טובה.

אם אתה מנגן לעצמך בבית / גורר את המגבר איתך - אז זה משהו אחר.

לרוב האנשים בסוף היום אין מגבר ברמה שכדאי להקליט איתו. לעומת זאת גיטרה ברמה שכדאי להקליט איתה - בתור גיטרה שניה / שלישית - זה בהחלט קורה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תתקשר לסרג'יו - נראה טוב .

אם אתה עוד פעם תמליץ על חברת מדבקה בסגנון S101, מגבר בעילום שם ומולטי פשוט של ZOOM, אני אדאג שימחקו לך את ה-26 מהמספר ואז תהיה סתם ערן רגיל :).

ברצינות - עדיף להימנע מכאלו חברות.

• תוכן חדש...