Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ניצלנו את מזג האוויר הקר והשלג שכיסה את הרי הצפון ויצאנו באמצע ליל שישי צפונה, בתכנון היה להגיע דרך כביש היורד מפוריה לכנרת, לעלות את מבוא חמה לכיוון הגולן וכל הדרך עד לחרמון עוד לפני שאתר נפתח והמוני ישראל נוהרים אליו, לאחר מכן לעלות לגליל העליון דרך העלה מתל חי ולפגוש את כביש הצפון, כמובן עצירה מחייבת ב"רינג הישראל".

חייב לציין שהפעם היה טיול ממש מדהים, הנוף הלבן, יחד עם מזג האוויר הקר, שלג בצידי הדרכים, שמש והמון כבישים פשוט מדהימים נתנו חוויה שלא זכורה לי.

DSC_3512.jpg

DSC_3520.jpg

DSC_3522.jpg

DSC_3540.jpg

DSC_3543.jpg

DSC_3552.jpg

DSC_3553.jpg

DSC_3555.jpg

DSC_3560.jpg

DSC_3566.jpg

DSC_3575.jpg

DSC_3606.jpg

DSC_3607.jpg

DSC_3612.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם בשוליים אם לא שמת לב...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צודק, טעות שלי.

קודם כל אציין שהתמונות מרהיבות, המכוניות נאות ,הכבישים נראים מהנים לנהיגה ונוף הצפון פשוט מטמטם!

נראה שנהנתם!

גם לי צרם שבחצי מהתמונות מכוניות עומדות על השול ולפעמים מעבר לו. גם כתבי רכב חוטאים בזה (בכתבות).

פורסם

עבודה יפה!

כל הכבוד על היוזמה והארגון,

אתם יודעים לטייל ולהנות כל פעם מחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה אין תמונות של הלאון הצהובה?

כל כך מחמיא לה הצהוב הזה, כמעט ולא נראת כמו מיניוואן. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תענוג , איזה רכבים, איך אפשר להצטרף לטיול שכזה?

אני מוכן להישבע שראיתי בשטחים שבוע שעבר במילואים את האיביזה האדומה שיש לפותח השרשור בחתימה, הגיוני?

סבתא עם גלגלים זו סבתא על הנעה אחורית.

פורסם
תענוג , איזה רכבים, איך אפשר להצטרף לטיול שכזה?

אני מוכן להישבע שראיתי בשטחים שבוע שעבר במילואים את האיביזה האדומה שיש לפותח השרשור בחתימה, הגיוני?

בשטחים יש כבישים מעניינים מאוד שיוצא לנו לבקר :wink:

אבל הפעם זה לא אני, הרכב נמכר לפני שבועיים :-(

• תוכן חדש...