Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברגע שהרכב שלך משמש גם לטובת העסק המדינה יוצאת מהנחה אוטומטית שרוב השימוש בו הוא למטרת הנאה יותר מאשר למטרת העסק עצמו. לפיכך אוטומטית הם יוצאים בהנחה ומזכים אותך ב 45 אחוזים ולא יותר. תתפלא, אבל יותר קשה לקבל יותר אחוזים מאשר לקבל את ה 45 אחוזים הללו. כלומר, אין להם בעיה עם לתת לך 45 אחוזי הכרה, יש להם בעיה לתת יותר מזה. בזמנו הברלינגו היה מוכר יותר אבל אם הזמן זה השתנה. אם למשל אתה נגר וקנית מסחרית שהייתה פעם רכב הסעות ופירקת לה את כל הספסלים מאחורה אתה עדיין תקבל פחות השתתפות בהוצאות רכב מאשר מסחרית סגורה ללא חלונות וללא ספספלים.

למרבה האירונייה, המדינה מכירה ב 100 אחוז הוצאות במפלצות עתירות הסמ"ק זוללי הדלק כמו ה GMC וכל הסוואנות הללו למינהם. מין קאטץ' כזה, אומנם אתה מקבל 100 הכרה בהוצאות אבל יש לך מפלצת שזוללת דלק כך שאתה בסופו של דבר קונה יותר דלק אז המדינה מרוויחה גם מזה בסופו של דבר.

לי היה טנדר של המפעל (יונדאי H1) שלא היה צמוד לאף אחד וישן בלילה במפעל (יש דוחות איתוראן שמוכיחים את זה). מס הכנסה חייב אותי לשלם שווי שימוש כאילו הוא היה צמוד לנהג כי לא היה יומן נסיעות מלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לי היה טנדר של המפעל (יונדאי H1) שלא היה צמוד לאף אחד וישן בלילה במפעל (יש דוחות איתוראן שמוכיחים את זה). מס הכנסה חייב אותי לשלם שווי שימוש כאילו הוא היה צמוד לנהג כי לא היה יומן נסיעות מלא.

עקרונית, רכב שמשמש אך ורק לעבודה ולא נלקח הביתה צריך להיות מוכר ב 100 אחוזים. אבל אתה צודק בהחלט. גם הרואה חשבון שלי אמר לי שהם ממש אבל ממש נוטים לא להשתכנע ולכן נותנים לאנשים רק 45 אחוזים הכרה בתוך הוצאות לעסק ולא יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה לא רק ההכרה. חייבו אותי לשלם שווי שימוש. מזל שהחזקתי את הנבלה רק שנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בכל מקרה, אולי קשה להאמין. אבל חבר טוב שלי שגר באיטליה עם אשתו במשך 10 שנים והיה בעל עסק שם, חזר לפה ועכשיו מנסה להרים כאן עסק מהקרשים אומר שמערכת המיסוי שלנו כאן היא יותר הוגנת מאשר המערכת המיסוי האיטלקית. הוא גם אומר ששם אין כזה דבר לנסוע ברכב של העבודה לא בשביל העבודה. רק של העבודה הוא לעבודה בלבד. תופסים אותך נוסע ברכב ואתה לא בדרך ללקוח פשוט חבל לך על הזמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...