Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[106 XR] קפיצות סל"ד חוזרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרו קפיצות הסל"ד, רק שהפעם מדובר לא בקפיצה רגעית, אלא התקעות של מד הסל"ד לאיזה 10-20 שניות בכ- 3,000 סל"ד.

ניקוי מגעים, ניקוי מנוע צעדים, מחשב דיאגנוזה ואיפוס מחשב כבר נעשו מספר פעמים.

חיישן טמפרטורת מנוע הוחלף (לפני כ- 3 חודשים בתקלה הנ"ל האחרונה).

אז מה לדעתכם הדבר הבא? מנוע צעדים חדש (נבואת הזעם של איציק...)?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

(או כמו שאני תמיד אומר : לא צריך לצבוע בכחול, אפשר לזרוק לים ישר :? )

תגובה אומללה :mm_nah:

יכול מאוד להיות שזה מנוע צעדים, נסי להשיג מנוע צעדים זהה מרכב אחר רק לצורך הבדיקה אם אכן מדובר בחיישן הזה.

בעיה כזאת יכולה להיות מתקלה בחיישן מצב מצערת (tps) ומחיישנים נוספים במנוע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
משתתף בצערך על פטירת מנוע הצעדים שלך....

חויתי את הנושא על בשרי.

בהצלחה

אייל

תודה על ההשתתפות...

בבקשה תזכיר לי סדר גודל של מחירים שעלה לך בזמנו (מחיר עבודה+ חלפים).

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
תודה על ההשתתפות...

בבקשה תזכיר לי סדר גודל של מחירים שעלה לך בזמנו (מחיר עבודה+ חלפים).

אם המנוע צעדים שלך הוא כמו ב-106 ראלי MK1/MK2 (מתוצרת "מגנטי מארלי")אז הוא אמור לעלות 800-900 ש"ח לפני מע"מ אצל ז'אן (רח' המסגר).

אצלי יש מנוע צעדים זהה לנ"ל וקניתי כזה חדש מקורי ב-600 ש"ח דרך יבואן אחר ולא דרך ז'אן/לובינסקי.

מבחינת עבודה והרכבה מדובר בפעולה פשוטה למדי (אני עשיתי את זה בערך בעצמי) שלא אמורה לעלות הרבה כסף גם במוסך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תגובה אומללה :mm_nah:

יכול מאוד להיות שזה מנוע צעדים, נסי להשיג מנוע צעדים זהה מרכב אחר רק לצורך הבדיקה אם אכן מדובר בחיישן הזה.

בעיה כזאת יכולה להיות מתקלה בחיישן מצב מצערת (tps) ומחיישנים נוספים במנוע.

קצת הומור עוד לא הרג אף אחד...

:shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...