Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע הלכתי לבדוק רכב מאחת מחברות הליסינג,

מדובר בגטס 04 ידני עם 115 אלף ק"מ יד 2.

כאשר בדקתי את הרכב מצאתי מספר דברים שאשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

א. בנסיעה קצרה ברכב היה ריח ממש שרוף, כשבדקנו את הנושא זה עלה מקלאצ שכנראה הלך.... וגם לא היה אפשר להכניס להילוך.

ב. בבדיקת השמן - המדיד היה קצת "שרוף"/מפוחם, כלומר החלק התחתון שלו היה שרוף/מפוחם. (לא כזה שירד בניגוב עם מטלית)

כאשר דיברתי עם זה על מנהל הסניף הוא כמובן לא הסיר אחריות, אמר שהם יכניסו את הרכב לתיקון + טיפול יחליפו קלאצ ויבדוקו את הרכב פעם נוספת.

ורק לאחר מכן כאשר הרכב יהיה מוכן הם יקראו לי לבדיקה חוזרת.

תודה

רציתי לדעת האם הסימנים שעל מדיד השמן צריכים להדליק לי נורה אדומה ? והאם זה שהלך הקלאצ יכול להשפיע על עוד דברים ברכב ?

מה דעתכם ? (נא לא לשכוח שבדובר על רכב במחיר של 15 אלף שכבר עבר קצת בחיים שלו.... ולא רכב חדש)

פורסם

אני הייתי אומר שלום ולא להתראות לאותו מגרש !

פשוט רכב כזה שמוצע ללקוחות, זה זילזול משווע באינטלגנציה. היו צריכים לתקן הרכב ולא לנסות למכור בשיטת "מצליח" .

הפיח על המדיד מצביע על החלפות שמן לא בזמן ו/או שימוש בשמן לא איכותי.

רענן

פורסם

בנוסף למה שכתב רענן,היו לא מעט מקרים של בעיות בוצה במנועים הללו בגלל שימוש בשמן לא איכותי /החלפות שמן לא בזמן לפי הוראות היצרן,מה שגרם להחלפת מנועים לא מעטים במיוחד ברכבים שהיו בציי הליסינג וההשכרה.

כפי שכתבו לך- לא לגעת,עבור לרכב הבא,אלא אם כן,המגרש מוכן להתחייב לבצע את התיקון הנדרש למנוע ולהציג בפניך קבלה על הטיפול (ככל הנראה מינימום הרמת ראש מנוע,ניקוי מפיח שלו ושל מרימי השסתומים והחלפת מרימים במקרה הצורך,על הדרך החלפת גומיות שסתומים)-קשה לי להאמין שהמגרש יסכים לבצע זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המציאות נמצאת אי שם באמצע....

זו כבר השלישית שאני בוחן, כאשר ה- 2 הראשונות היו מאנשים פרטיים בהן התברר (במסגרת הבדיקה במכון רכב) כי הן סובלות מפגיעות שילדה ובעיות במנוע.

ואילו בזאת לא מדובר במגרש אלא באחת מחברות הטרייד המובילות,

הרכב היה 2 ידים פרטיות (לא ליסניג ולא השכרה)

יש לו ק"מ נמוך ונכון לרגע זה (לפני שלקחתי אותו לבדיקה במכון) אין לו סמנים של תאונות ופגיעות.

מחר על הבוקר אני אברר עם המוסך ששם הרכב טופל האם עבר את כל הטיפולים בזמן,

לגבי הקלאצ אני מבין שזה לא סוף העולם וכל עוד אותה חברה מתקנת ומחליפה אותו בחדש אני רגוע.

השאלה מה אני עושה לגבי הסימנים שיש על מדיד השמן ? ואיזה אישורים אני צריך לבקש מאותה חברה ?

ובמידה ואני מחליט כן לקחת את הרכב לבדיקה אז לאילו בדיקות אני צריך לשים לב והאם אני צריך לבקש בדיקות נוספות שיעשו לרכב על מנת להיות רגוע ולדעת שכיסיתי את הכול ?

תודה

• תוכן חדש...