Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בבעלותי סיאט לאון 2012 ושמתי לב השבוע למשהו מעניין, אני פשוט רוצה לשאול האם זה פיצ'ר חדש שקיים בכל סיאט או לאון?

נסעתי ביום גשום ולכן הפעלתי את המגבים על רמה 2 והם עובדים כרגיל. פתאום כאשר עצרתי ברמזור אדום שמתי לב שמהירות

העבודה שלהם ירדה והם עובדים "רגוע" יותר, כאשר התחלתי בנסיעה שוב אשר צברה מהירות, כך גם המגבים התחילו שוב לעבוד

חזק יותר.

מאוד חמוד ואהבתי, זה אמור להיות כך? זה בכל לאון?

תודה,

פורסם

לי יש בלאון חיישן גשם אני לא נוגע במגבים בכלל הם עובדים לבד ומתאימים את עצמם למהירות הגשם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
לי יש בלאון חיישן גשם אני לא נוגע במגבים בכלל הם עובדים לבד ומתאימים את עצמם למהירות הגשם.

זה אני מכיר, זה חיישן גשם ולי אין את זה.

פה מדובר במגבים אשר מאטים כאשר הרכב מאט ומגבירים קצב כאשר מהירות הרכב עולה.

פורסם
זה אני מכיר, זה חיישן גשם ולי אין את זה.

פה מדובר במגבים אשר מאטים כאשר הרכב מאט ומגבירים קצב כאשר מהירות הרכב עולה.

מוזר גם הלאון 1.8TSI הקודמת שהייתה לי היה לה חיישן גשם בלי שהוספתי כסף או משהו זה פשוט הגיע חלק מהאיבזור..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

סבתא גולף MktV 2007, טרנדליין - יש את זה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אפילו ברנו מגאן 2 זה קיים. אחלה דבר!

שתבינו, הלאון זאת האירופאית הראשונה שלי אחרי שנים עם הונדה ושם זה ממש לא קיים, אפילו לא בהונדה אקורד של אחי, ביזיון!

כנראה שהאירופאיים משקיעים יותר :-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...