Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

הלכתי לקנות כמה חומרים אצל אלטר וקיבלתי ממנו כמה הסברים שרציתי לחלוק.

כדי לתקן כמה פגמים (שעשיתי באשמתי-עננים כתוצאה מפוליש נקודתי אגרסיבי) המליץ על Meguiar's Scratch X 2.0 (נתן לי רבע בקבוק במתנה) עם אפליקטור lake county כתום שמיועד לקמפאונד (אין לי מכונה) שרכשתי ממנו.

לאחר מכן המליץ על פוליש menzerna sf4000 (הסביר לי איך עובדים איתו ידנית ונתן לי כמות מספקת לכל הרכב על הדרך) וכאפליקטור לפוליש המליץ לי לעטוף את הספוג במטלית מיקרופייבר.

רכשתי ממנו בקבוק meguiars swirl x (הבנתי שכאן אפשר להשתמש באפליקטור רך) והבנתי שחוץ מסוג של פוליש זהו גם סוג של גליז..ראיתי ביקורות נלהבות על המוצר וכמה סרטונים מרשימים על כל מקרה זאת האופציה הטובה ביותר שיש לי ללא מכונה.

קניתי Menzerna PL Power Lock(וגם אפליקטור איכותי) ממנו ולהלן תובנה מעניינת.

כיוון שהחומר הזה מבוסס נפט (גם הפוליש) יש לנקות את המשטח טוב טוב עם אלכוהול לפני(50% מספיק) כדי שהמוצר יחזיק כמה שיותר מעמד.

עוד טיפ הוא למרוח את המוצר בצל בטמפרטורה של יותר מ 20 מעלות (שוב כדי שהאפקט יגבר).

לגבי דיון הפלסטלינה(ועמידות אוטם צבע כלפיו) הקצר מאתמול הוא אמר שלאוטם צבע איכותי שיושם כמו שצריך פלסטלינה עדינה לא תזיז יותר מידי..לגבי ואקס איכותי ככל שיהיה..הוא גם ככה לא יחזיק מעמד יותר מידי זמן .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

יכול להיות שלא הבנתי את כוונתו..החומר מבוסס מים(ממה שקראתי) וכנראה שהתכוון שהחומר מכיל נפט ובגלל זה אמר מה שאמר.

[email protected]

פורסם

את אוטם הצבע קניתי לא בבקבוק המקורי (הוא שם בבקבוק "קטשופ")שיספיק לי למאה שנה ואני לא יודע בדיוק מה ניפחו-100 שקלים.

swirl x היה חצי בקבוק שנמכר במחיר סמלי .האפליקטור היה משהו כמו 30 שקלים.

הפוליש(יספיק בכיף לכל הרכב) וה Meguiar's Scratch X (שאמור להספיק לכל מה שאני צריך לתקן)ניתן לי ללא עלות..נתן לי אפילו סוג של טינר מיוחד של צבעי רכב כדי שאנקה את השטח לפני התיקון הנקודתי.

[email protected]

פורסם

אפשר לקבל קצת פרטים לגבי המקום?

צריך לקבוע מראש לפני ההגעה?

מה טווח המחירים לדיטיילינג?

האם אפשר לקנות שם מוצרים לדיטיילינג? איזה מוצרים יש שם? מה המחירים?

פורסם
אפשר לקבל קצת פרטים לגבי המקום?

צריך לקבוע מראש לפני ההגעה?

מה טווח המחירים לדיטיילינג?

האם אפשר לקנות שם מוצרים לדיטיילינג? איזה מוצרים יש שם? מה המחירים?

ALT- design studio

זה השם של המקום

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...