Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לחדש את הביטוח. יש למישהו המלצה על חברת ביטוח מומלצת או סוכן ביטוח מומלץ?

עד עכשיו עבדתי עם הסוכן של מקום העבודה ואני לא רוצה להמשיך איתם.

פורסם

תודה.

חברים אני צריך עזרה דחופה. בעקבות ריבוי תביעות של הביטוח, כל חברות הביטוח דורשות ממני איתוראן.

יש המלצה על מקום מקצועי בבאר שבע לעשות זאת?

בנוסף, הביטוח יסתיים ביום שבת. יש לכם מושג אם אפשר לבטח את הרכב תוך התחייבויות לשים את האיתוראן תוך X זמן במידה ואני לא אספיק היום או מחר?

פורסם

תפנה לקבל הצעה מ"אלייד" שזה הביטוח של צ'מפיון. הם מתמחים במותגים שהחברה מייבאת והדרישות מיגון של הביטוח מותאמות לרכבים שלהם ואין סתם הפלצות ככל העולה על דעתן כמו שקורה בחברות ביטוח לא פעם. היתה לי פעם מיצובישי מגנום שהביטוח כפה עלי התקנות שבחברה בכלל לא הסכימו. הלכתי לביטוח של כלמוביל והכל הסתדר עם חצי מההתקנות שדרשו ממני סתם בהתחלה אצל הסוכן הראשון.

פורסם

אז ככה- יש לי היסטוריה של שתי תביעות בשנתיים האחרונות. לפני שלוש שנים כלל לא היה לי וותק ביטוחי.

מסתבר שיש חברות שכלל לא מסכימות לבטח אותי! פשוט סרבו לי.

אחרות דרשו סכומים מופרכים של 11,000 לביטוח מקיף!

בסוף הצלחתי לקבל הצעה באחד הביטוחים באינטרנט בסך 7,300 ש"ח למקיף + חובה. בנוסף, עלי להתקין איתוראן save שזה עוד 1,200 ש"ח בערך + תשלום חודשי של כמה עשרות שקלים.

איזה מכה! :shock:

• תוכן חדש...