Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת דאבל דין שדומה באיכות לHU רגיל.

תמיר.ז
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני אסביר את עצמי כי כניראה שמהכותרת אי אפשר להבין כלום.

עד עכשיו הייתי משתמש ב HU רגיל של 1DIN בדרך כלל של פיוניר כי מאוד אהבתי את הממשק.

אני אוהב שהשירים עוברים מהר, אוהב לדפדף בין השירים במהירות וכו'.. אני לא חובב של מכשירים אגדיים כגרון ה P99 וכו' אבל האיכות כן חשובה.

האם יש דאבל דין כיום שלא קורע את הכיס שמסוגל להתמודד עם הצרכים שלי? שיעבוד מהר, יקרא מהר ויהיה בעל אותה איכות פחות או יותר של HU ממוצע+ (כגון CZ500, סדרות 7-8 של פיוניר וכו').

יש לציין שחובה שיהיו 3 יציאות למגבר, לגבי שאר פירות וירקות כמו GPS וכו' מבחנתי רק דיבורית BT יכולה להיות אופציה טובה, כל השאר אין לי בו צורך.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוגיה שלא התייחסת אליה, ומרבית אלה שרוכשים דאבל דין פשוט מגלים לאחר הקניה היא איכות קליטת הרדיו.

איכות קליטת הרדיו במכשירי דאבל דין פשוטים היא נמוכה משמעותית (ואפילו גרועה) מיחידות HU מקוריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כל הכבוד קלריון CZ 500 וכל פיוניר סדרה 7,8 לא משתווים לP99.

כמה איכות הרדיו חשובה לך? מה אתה מחפש מהHU (הן אם זה 2DIN או 1DIN)? אקולייזר, ממשק נוח, אופי הסאונד שהמכשיר מוציא(שלא תבין לא נכון, לדעתי הקלריון או הפיונירים המדוברים לא כל כך משפעיםי, אך אם תשווה אותם לP99 אכן אפשר להגיד שיש הבדל).

מה זה 2DIN זשלא קורע את הכיס בשבילך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע איפה בכל התגובה שלי ראית שהתכוונתי למשהו שאומר שה P99 משתווה או דומה לשאר המכשירים שציינתי.

בדיוק ההפך, אמרתי שאני לא חובב מכשירים אגדיים כמו ה P99 שידוע שהאיכות שלו עולה מעבר ומעבר לרוב המכשרים בשוק, אבל זה לא אומר שפיוניר מסידרה 2 או רדיו דיסק סיני עושים לי את זה.

כמו שאמרתי, אני מחפש ממשק נוח ומהיר, איכות סבירה+ (כמו של הHU שציינתי - CZ500, 7250SD וכו') ואם הוא יוכל לתמוך בקליפים באיכות HD720P מה טוב. השאלה מה המכשיר שיהיה הכי מתאים וכמה הוא עולה?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצל אשתי באוטו יש אלפיין 520. עושה את העבודה בהחלט ועונה על הצורך שהגדרת.

גם הרדיו שלו טוב עם rds, בהחלט עושה את העבודה.

לאלפיין יש גם מכשירים טובים ממנו.

קורע את הכיס? חפש יד 2 אפשר למצוא במחירים נוחים.

למשל יש אלפיין 505 בלי רדיו ישראלי. מכשיר טוב מה 520.

אבל סתם שאלה, למה צריך דאבל דין? הגדרת שאתה לא צריך את כל מה שנאבל דין מציע.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד עכשיו לא היה לי רכב שמאפשר התקנה של דאבל דין, ועכשיו יש. אז למה לא? עם המחירים של היום אין כזה הפרש גדול בין HU איכותי יחסית לדאבל דין. ואני מאמין שמעבר לזה שזה ניראה טוב יותר זה גם נוח יותר. הגיע הזמן להתקדם 8-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא? אשאל למה כן? גם אם יש מקום לדאבל.

אני עברתי בדאבל דין, עכשיו בדין אחד.

בהתקנה איכותית אפשר להתקין דין אחד יותר יפה מדאבל. במקום שנשאר אפשר לשים מטען לטלפון, שקעי USB, ציטה, אוקס.

בלי גבולות. רק צריך התקנה איכותית.

בדרך אתה מקבל מכשיר דין אחד שעולה הרבה פחות ועל פי רוב איכותי הרבה יותר.

אני עברתי את המסלול שתיארתי מדאבל לאחד.

בהצלחה,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמירK בינך לבין תמיר ז יש הבדל שמיים וארץ מבחינת הדרישות אתה מכוון לכיוון של SQ ברמה שהמעבר אצלך מדאבל דין לאחד דין נתן שיפור משמעותי לתוצאה מבחינת איכות

אני בטוח שתמיר ז לא יבדיל ממש בשינוי במיוחד עם הציוד והניסיון שיש לו .

מה שכן תמיר אם אתה הולך על דאבל דין רצוי שיהיה מחברה מוכרת ולא כל המציאות והזבל שאתה מחפש:wink:

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...