Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אובאו 2004

hooby
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי הזדמנות לקנות רכב מבת משפחה. שברולט אובאו 2004. יד שנייה. k114 קילומטראז', 15 אלף שח, החליפה גלגלים ומצבר, טוענת שכמעט לא התקלקלה. (חשבתי בעקרון לקנות רכב ב25, לחסוך עוד. היתרונות שזה זמין ונוח.

אני נוסעת רק לנסיעות בעיר, 10000 קילומטר בשנה.

אמינות, אני יודעת שזוללת דלק?, ביטוח? בלאי של רכב?

ההזדמנות זו בת משפחה, שחוסך כאב ראש אדיר וזמן, ויש לבדוק במוסך כמובן.

אשמח לעצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד הרכבים הגרועים שידע השוק הישראלי בעשור האחרון, אם לא הגרוע ביותר.

בטיחות לקויה, לא אמין, לא חסכוני, איכות נמוכה של הרכבה, לא נוח, אין שוק.

בקיצור - לא. אולי ב5000₪ היה שווה, ב15 אלף ש"ח עדיף לרכוש קיה ריו או יונדאי אקסנט משנתונים מוקדמים יותר אפילו, אבל זה רכב עדיף. אפשר גם גטס ידנית GLS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...