Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיאט קורדובה 2000 מנוע 1.6 עם 176 אלף ק"מ. שמתי לב שבמאמץ- כלומר בפקקים מאוד ארוכים ומייגעים, תאוצות חזקות וכו'- עולה חום מאזור הידית הילוכים. הידית עצמה מפלסטיק ולכן לא מתחממת אבל מהאיזור שמתחתיה בהחלט מרגישים חמימות. אמנם שומדבר לא רותח אבל זה בהחלט גורם לי לתהות אם העניין תקין/נסבל או לא.

חייב לציין שהגיר סובל מתושבות בלויות לגמרי וגם יש חופשים בין הדיפרנציאל לגיר, מה שגורם לאיבוד שמן גיר של בערך ליטר בין טיפול לטיפול (מדי שנה בערך) ככה שהוא לא הכי נעים לשימוש, אבל נסבל.

אז מה אתם אומרים ? זה בסדר שמרגישים קצת חום מהלמטה של ההילוכים ?

פורסם

כול רכיב שיש בו חלקים נעים וחיכוך מייצר חום.

כמובן שגיר ידני לא משתווה לגיר אוטומטי בהפקת חום (הטורק בגיר האוטומטי מפיק חום רב).

כשאתה בתנועה האוויר שזורם מתחת לרכב מפזר החום לאחור. כשאתה עומד בפקקים החום עולה וחודר לתא הנוסעים

במקומות שיש פתחים או בידוד לא מיטבי.

איבוד ליטר שמן בגיר ידני בין טיפול לטיפול נשמע מאוד מוגזם.

רענן

פורסם

טוב אז אני מניח שהכל פחות או יותר תקין. אני פשוט כבר שנתיים עם האוטו הזה ומאז השבוע הראשון איתו כשבאתי לרון כדי להחליף קלאץ', הוא צפה שהגיר בימיו הממש אחרונים. עד היום טפו טפו אחרי 30 ומשהו אלף ק"מ ואחרי שהגעתי איתו לכל קצוות הארץ, אני עדיין תוהה מתי זה אמור לקרות.

פורסם

גיר ידני יכול (תאורתית כמובן מבחינת אורך חיי גלגל שיניים) להחזיק גם מליון ק"מ ואפילו יותר. אצלי הגיר בן 21 שנה כבר, הכול תלוי בסגנון הנהיגה.

• תוכן חדש...