Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי אפשרות שחבר יקנה לי אייפון 5 בלונדון.

רציתי לשאול אם הוא קונה 2 אייפונים, אחד לי ואחד לו, האם הוא יקבל עליהם החזר מע"מ ביציאה מלונדון חזרה לארץ?

שאלה נוספת, במידה ולונדון לא יעבוד, איך קונים אייפון 5 בארה"ב ללא כל התחייבות? הבנתי שורייזון מוכרים ללא התחייבות. השאלה איך התהליך מתבצע. הבנתי שיש תור שצריך להרשם. מישהו יכול להדריך אותי?

סם

פורסם

לא מאמין שניתן עדיין לקנות ללא התחייבות.

לפני שבוע חזרתי ממינכן ואוסטריה ונכון לאותו רגע אף אחד לא מכר מכשיר בלי התחייבות,

גם החברות שכן,המחיר היה בהתאם.

את ההחזר מע"מ מקבלים ביציאה משם לארץ.

אני קניתי זוג מכשירים ועל שניהם זוכתי.

בכל אופן,לא רוצה לבאס אותך,אבל האייפון אכזב אותי קשות.

אם לא תשים אותו ליד אייפון 4,ייקח לך אולי חצי שעה לגלות שזה לא אייפון 4 אלא 5.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ורייזון לא מוכרים ללא התחייבות, המכשירים שלהם (ע"פ הפרסומים) הם סים פרי.

אבל אתה עדיין משלם על חבילת תקשורת.

רק תדאג שדגם המכשיר יהיה gsm a1429 אם אתה רוצה שהוא יעבוד ברשת LTE "העתידית".

פורסם
לא מאמין שניתן עדיין לקנות ללא התחייבות.

לפני שבוע חזרתי ממינכן ואוסטריה ונכון לאותו רגע אף אחד לא מכר מכשיר בלי התחייבות,

גם החברות שכן,המחיר היה בהתאם.

את ההחזר מע"מ מקבלים ביציאה משם לארץ.

אני קניתי זוג מכשירים ועל שניהם זוכתי.

בכל אופן,לא רוצה לבאס אותך,אבל האייפון אכזב אותי קשות.

אם לא תשים אותו ליד אייפון 4,ייקח לך אולי חצי שעה לגלות שזה לא אייפון 4 אלא 5.

+1, היום קניתי בסינגפור לחבר שלי ושמתי אותו ליד ה 4 אס שלי וממש איכזב אותי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שלום רב,

יש לי אפשרות שחבר יקנה לי אייפון 5 בלונדון.

רציתי לשאול אם הוא קונה 2 אייפונים, אחד לי ואחד לו, האם הוא יקבל עליהם החזר מע"מ ביציאה מלונדון חזרה לארץ?

סם

הוא צריך להוציא קבלה של האייפונים על שמו (חשוב מאוד,אחרת הוא לא יוכל לקבל החזר), ולבקש החזר בנמל תעופה בלונדון. על אחד הוא יקבל,על השני אני לא בטוח אבל מאמין שכן (שוב,במידה ועל שניהם יש קבלה על שמו).

פורסם

דני, הרב מוכרים בלי התחייבות - העניין הוא שאין מכשירים במלאי. בדקנו גם בחנות של אפל והם הסבירו לנו בדיוק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם כל תודה לכולם.

הבנתי שבלונדון המע"מ זה 20%, ולכן ממש משתלם דווקא שם לקנות.

חבר שלי טס שבוע הבא ללונדון. הבנתי שכבר יש בלי התחייבות, רק אוזל מהר מאוד מהמלאי.

האם יש צורך בעוד ניירות חוץ מחשבונית הקניה, או שזה מספיק?

מה לגבי רישום באתר של אפל? אפשרי להזמין ואז רק להגיע לקחת?

פורסם

שלא תטעה,אתה לא מקבל את גובה המסים שיש בארץ הקנייה,אתה מקבל פחות.

נדמה לי זה מחושב לפי טבלה כלשהיא שיש להם.

המסים בגרמניה הם 19%,לעומת זאת ההחזר שקיבלתי הוא רק 11%.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...