Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין להגדיל את מידת הג׳אנטים ברכב

dvx2006
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי פאסאט שנת 2006 וכרגע יש עליה את הג׳אנטים המקוריים

מהחברה בגודל 16 אינץ ואני רוצה להחליף אותם בעיקר בשביל המראה

ופחות בשביל ביצועים השאלה שלי היא מבחינת מהירות, אחיזה, רעידות

בהגה וכו׳ מה עדיף לי ג׳אנט 17 או 18? העדיפות היא ל18 אבל זה אך ורק

ביגלל היופי השאלה מה ההשלכות של זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף אתה צריך לבדוק אם המידה הזו מאושרת לרכב שלך.

בעיקרון ככל שהג'אנט גדול יותר וחתך הצמיג נמוך יותר - האחיזה משתפרת אבל נפגמת הנוחות והרכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האישור ברישיון פחות מדאיג אותי מה שחשוב לי זה לדעת שאני לא ישקיע כמה אלפים טובים

ובסוף יהיו לי רעידות בהגה ומהירות השיוט שלי תרד. כי לפי ההיגיון שלי ככל שהגלגל יהיה גדול יותר

ככה האוטו יסע לאט יותר האם אני טועה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי שלא יהיה לך רעידות בהגה עושים איזון גלגלים, ומומלץ גם אחרי זה לעשות פורנט לרכב בגלגל שהחלפתה ג׳נטים.

רק כדי שתיהיה מוכן אם תתפס זה הורדה מהכביש אז כדי תשמור על הג׳נטים והצמיגים הישנים ובכל מקרה לפני טסט תחזיר אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתכוון להוציא להם אישורים למידות החדשות ולא לנסוע ככה למרות שאין לי בעיה

מבחינת ״להיתפס״ בלי אישור למידות האלה. אבל שוב זו לא הנקודה שמעניינת אותי

השאלה שלי היא איזה גודל עדיף לי לשים לרכב ומה ההשלכות של מידה גדולה מעבר לרעידות

אם ביכלל קיימות? וגם לגבי מחירי הצמיגים בכמה 18 אינץ יהיו יקרים יותר מהצמיגים שיש לי כיום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל שמידת הצמיג היא ייחודית יותר כך עולה מחירו.

רביעיית צמיגי "18 יעלו משמעותית יקר יותר מרביעיית "16.

לא יודע עד כמה תצרוכת הדלק תשתנה כי בסופו של דבר הקוטר הכללי של הגלגל נשאר כפי שהיה,

אתה מעלה את מידת הג'אנט אבל מוריד בחתך הצמיג.

רעידות בהגה לא קשורות לגודל הג'אנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן עקרוני (הנושא נבדק בארה"ב) הגדלת מידת הג'אנט ומעבר לצמיג בחתך נמוך יותר תגדיל את צריכת הדלק ותוריד את הנוחות (וכמובן תגדיל עלויות שוטפות). יכול להיות שתקבל שיפור באחיזה, אבל יכול גם להיות שבשלדה הנתונה שלך אין תועלת מעבר לצמיג 16 איכותי (וגם ככה אתה לא מחפש ביצועים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...