Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מגיע לי עוד הפעם מזל טוב (יום הולדת + אופנוע)

renaultfreek
שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

החלום שלי ושל חבר טוב היה תמיד לעשות טיול אופנועים ישנים לאוסטריה + סלובניה לכשבוע

כל פעם משהו אחר השתבש במהלך ה3 שנים האחרונות.

הפעם אמרנו זהו אנחנו חייבים לעשות את זה שנה הבאה, הבעיה אין לי אופנוע ולחבר יש bmw r80 1984 שבפעם האחרונה שעבר טיפול כלשהו היה לפני כמה עשרות שנים, כרגע שוכב על שולחן הניתוחים ממתין לחלקים.

אז הנה היום הולדת מתקרב (היום) והאישה אמרה הגיע הזמן שתגשים את החלום, היא הביאה לי מעטפה ובה היה את הסכום הנדרש לקניית אופנוע (2100 פרנק), זה התקציב שהצבתי לעצמי לקניית אופנוע (ציוד רכיבה חדש יש, מתנה מאמא של אשתי).

לאחר חיפושים רבים, ולרוב נמצאו רק גרוטאות במחירים מצחיקים עד עצובים מאוד, נמצאה הכלה:

המודעה שהתפרסמה במקרה ועמדה לפוג תוגפה באתר האינטרנט מציינת:

yamaha xtz 750 Super Tenere שנת 89 אם 67 אלף ק"מ, אשר עבר טיפולים בזמן (ספר טיפולים וקבלות מסודר מהיום הראשון), פיירינג חדש של דגמים חדשים יותר (האופנוע בחיים לא עבר תאונה) עקב שדרוג מראה, משקף טורינג לטובת רכיבה נוכה יותר, וכמובן יעבור לאחר הקנייה טסט לשנתיים פלוס צמיגים חדשים, והמחיר אתם שואלים? בדיוק 2100 פרנק.

אתמול היתי אצל הבן אדם (כשעה וחצי נסיעה) ואחרי שראיתי ובדקתי את האופנוע, אתמול בערב שלחתי לו הודעה בפלאפון שאני מועניין באופנוע.

האופנוע יעבור טסט בשבוע או שבועיים הקרובים ואז אני יוכל לקחת אותו הביתה (כמובן ביטוח), ואז תמונות יעלו.

לבנתיים אני מעלה 2 תמונות מהמועדת פירסום.

l_27261199.5196.jpg

l_27261199.5609.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד לאישתך, אני כל הזמן מטפטף לאישתי שליום הולדת 40 אני רוצה twin בנפח 750 , רק שהיא מגיבה ככה :roflmao:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולם, אולי זה פשוט דרך מהירה להיפתר ממני? :lol:

אכן יש לי אישה שמפרגנת מאוד (היא מכירה את מחלת האופנועים טוב מאוד, לאביה היה תמיד GS1200 של BMW, אז באופנועים היא מבינה כולל אמא של אישתי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה יופי :) נראה שמור מאוד.

אגב, הסוד הוא קודם למצוא אישה שתאהב אופנועים.. כל השאר זה שטויות. :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...