Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר , שוכנעתי

מיספר שאלות מנחות להמשך

בתור אדריכל, האם טולרנס מסוים רצוי.

מה מקור המילה דינמי.

האם שמעת על המעשה בביתו של רבי חנינא בן דוסא.

כמה הילוכים לאלפא מאה חמשישה.

סליחה שאיבדתי סימני שאלה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טולרנס מסויים יכול להתקיים באדריכלות, ואף בסטטיקה. חפש משל העץ הקשוח והשיבולת הגמישה בסערה. בפורום לא.

דינמיקה - מיוונית DYNAMIKOS - כח.

היה לחנינא בן דוסא בית ? לדעתי היה עני מרוד ולא יכל לרכוש.

איזו גרסה של אלפא מאחמשימשש ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזו מהבנות ? היו לו איזה חמשה-שה בנות.

אפשר להמשיך. אני כבר עכשיו כותב משינה.

המשל מספר על העץ החזק, ועל השיבולת הגמישה. את הסערה שרדה השיבולת שהתכופפה ברוח. העץ נשבר. לא בפורום.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

בונומיה היא תכונת אישיות טובה. התכוונת ל-2 בונומיות ?

ואני אשאל. בפרוש השנה החדשה.

פרישה ל12 תשלומים - האם הם נפרשים כמפרש לאורך השנה בכל חודש ?

או שמא פריסת תשלומים, הנפרסים / נפרשים כ12 פרוסות ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

איני זוכר כרגע מי היה הפסל שטען שהוא אינו יוצר פסל, אלא רק חוצב באבן, כדי לגלות הפסל המתחבא שם. בכל אופן הנומיה הזו, פירושה לראות הדברים ולקרוא להם בשמם.

פורסם

התשלומים נפרסים לפרוסות, כמו ככר הלחם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כך, כותבים בפרוס השנה ? או בפרוש השנה ?

גם השנה נפרסת לפרוסות ? או נפרשת כמפרש ?

[פנדוב לא {עונה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

כעת ראיתי תגובתך, אתה מדבר על מה שנקרא בעברית ישנה, טוביות.

אשר לשנה, אני נוטה לראשון, אך אפשר גם שני גם שלישי, הוא שאמרתי, נגד זירו טולרנס.

תחילה בונים במחשבה. כמובן, כפי שאמרת קודם,לפני חמשישה פוסטים , הכל מבוסס על מציאות.

פורסם

עד כמה שהבנתי כל פרישה (ב-ש שמאלית) אפשר גם לפרוס (ב-סמך). אך לא להפך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי זכור לך בשל עיסוקך, כשיצא המאה חמישים ושש לשוק, היתה מרשימה מאוד, אדריכל ישראלי אחד, הציב אותה כמדומני בסלון בייתו.

אגב, אלי בחדר אחר, אך מעבר לזה, אכן אמת.

פורסם

נניח , בימי רווקותך שאתה וחבר רציתם לצאת עם שתי תאומות זהות, פנית והסתכלת על שתיהן, זה אנאלוגי לחמשה שה שלך.

אך, בדרך כלל זה לא המצב. אתה וחברך םונים לשתיים אך יש לך העדפה ואתה מסתכל על אחת, או, אנאלוגית אתה מעדיף או חמישה או שישה ואינך אדיש בינהם. במקרה כזה אתה מדגיש או את החמש או את השש , על פי נטיית ליבך. זה מה שניסיתי לעשות מזמן, מקווה שברור. ענה בכן או לא, כדי להתקדם.

פורסם

כן או לא.

המהות לא ברורה לך.

כשאני אמר חמשה-שה אין העדפה לחמישה או שישה. זה בדיוק העניין.

רוצה חמישה - אמור חמישה.

רוצה שישה - אמור שישה.

תן לי שישה כרטיסי טיסה לטיול של חמישה ימים(אני מחזיר לנושא השרשור) . אם תקנה חמישה כרטיסים יהיה אחד חסר, ואם תזמין שישה לילות - לא תחזור בזמן או לא תשאר בלילה האחרון למרות ששילמת עליו, כדי לא לפספס הטיסה.

תן לי חמשה-שה בוטנים. אין העדפה ממשית בין חמישה לשישה.

היה רוצה חמישה- היה מציין. זה ממשנתו של רבי חנינא בן דוסא.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

או, חזרת כבר חשבתי שנרדמה מול האש כי מריים רק בתחמש.

אבל ככה זה בשרשור חמשישי הזה.

תראה. כפי ששרשור מתחיל באיקס וממשיך הרחק, כך גם בהמצאת שפה. אמנם אתה רוצה זירו טולרנס ,אך כאדריכל מבין שזה לא ריאלי. השפה דינמית. דינמי נובע במקרה זה מדין עמי, דהיינו עמי הוא שידון וישנה הדין שכן הדין מעשה אדם הוא ומשתנה לכן. לא דוגמטי. דובונומיה, פירושה שדובים קוראים לדברים בשמות כהבנתם.

ביתו, בת של רבי חנינא, התחלף לה כלי חומץ בכלי יין ובטעות הדליקה על ידי היין היקר ובכתה. ראה אביה בצערה וניחמה, אמר לה טוב עשית. והאדריכל שהציב אלפא בסלון, באמת. אני מניח שכך התגלגלו הדברים... היה עסוק בבנייה ואמר לביתו... לכי נא והביאי לי אלפא עם חמשה שה הילוכים. כך אמר, שכן לא רצה אלפא עם תיבת הילוכים פלנטרית של ארבעה הילוכים. לא ידע הוא אז, כמה רעה פגיעתה של סלספיד שגם היא חמישה הילוכים. למזלו שמעה הילדה חמשיששששה הילוכים. הלכה ורכשה דגם אלפיים חמש מאות עם שישה הילוכים. עלה הרבה, כמו יין טוב, לעומת חומץ. ראה אביה וניחם. טוב עשית ביתי, שכן בלוא הכי , מליאנים היננו. קנית אלפא שתיינית. לא נורא.

אז לפעמים זה לא משנה, למליאנים. או כשיש תאומות. אך יש מצבים בהםזה טיפה משנה, ככה בשוליים

כי אלפא חמישה הילוכים היא טובה, אך השישה, טובה שבעתיים.

נ.ב מעריך את יכולתך לחזור שוב ושוב לנושא השרשור, כך אני מרגיש שאנו תורמים.

• תוכן חדש...