Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטורלה בשיתוף גוגל הכריזו על 3 מכשירים חדשים.

Droid RAZR HD.

Droid RAZR Maxx HD.

בעיקר מסך משופר וסוללה חזקה.

http://www.youtube.com/watch?v=K2zDApeDXJc&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Motorola Droid RAZR M.

קטן יותר, וזול.

http://www.youtube.com/watch?v=5_0DOseN3sI&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.motorola.com/us/consumers/home

בקיצור, לא מעניין.

פורסם

אני דווקא אוהב את המכשירים שלהם.

רק שיפתחו בוטלואדר לכולם כבר ויזיזו את התחת בעדכונים.

והמכשירים החדשים האלה ממש לא מעניינים, אותו דבר מה שהיה קודם בשיפורים מינוריים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בחייאת, אולי עכשיו הם יתחילו לייצר פלאפונים נורמלים סוף סוף?

זה פשוט מביך לראות איך סמסונג שעולה 800 שקל, יותר טוב מהמוטורולה דפיי שלי בכול אספקט.

קודם כל 800 ש"ח זה 30% ממחיר המכשיר. זה כמו להגיד שהאקורד שעולה 40K ש"ח יותר מהסיויק טובה ממנה בכל אספקט.

שנית הדפיי מכשיר עם יתרונות משלו ובסך הכל די סביר. לי יש SII, קודם היה לי SI ולבת שלי יש דפיי כך שיש לי בסיס להשוואה. הדפיי הרבה יותר עמיד ולמי שצרי את זה זה יתרון גדול. החיסרון שלו הוא שהמכשיר קצת חלש (בערך כמו הלג'נד אבל עם יותר זיכרון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, שים לב למיקום הפסיק. המכשיר אליו הוא התייחס עולה 800 שקל, היותר מתייחס לטיב, לא למחיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האממ כן, התכוונתי למה שניטש כתב.

לא רק שהמכשיר טוב יותר אלא הוא גם זול יותר(800 שקל לעומת 1200). והכי מבאס זה לא שיש לו מפרט מעולה, אלא יש לו מפרט נחות יותר, והוא מצליח להראות ביצועים, זרימה, ואפילו מצלמה יותר טובים מהמכשיר שלי.

וזה לא משהו יחודי למכשיר המוטורולה שלי, גלקסי S חד ליבתי גם עובד יותר מהר ממוטורולה אטריקס דו ליבתי.

מקווה באמת שהשידוך לגוגל יאפשר להוציא מהחומרה שלהם קצת יותר ממה שהיה עד עכשיו.

פורסם

לי יש את הדיפיי עם מוד של cyanogen, אני מאוד מרוצה ממנו.

התעללתי בו, אני מודה-הוא נפל לי כל כך הרבה פעמים על הרצפה, שכחתי אותו בכיס ונכנסתי איתו לים :oops:

שוב-הכל בהתאם לצרכים שלך. אני לא רואה את עצמי מחליף את הדיפיי לפחות בשנתיים הקרובות-בעיקר בגלל העמידות שלו. למי שלא מתחרע על אפליקציות כל היום וזקוק לפלאפון עמיד, נראה לי שהדיפיי ואחיו הדיפיי פלוס ימשיכו להוות אלטרנטיבה ראויה.

בהחלט אשקול להמשיך עם מוטורולה במידה והם יוציאו עוד מכשירים מתוצרת צ'אק נוריס :lol:

פורסם

עוד לא נתקלתי בסמארטפון יותר קשוח מהדיפיי, ועברו תחת ידי 7 מכשירי אנדרואיד ו-WP7. כמו שאתה לא תבחן ג'יפ ומכונית ספורט לכביש באותו המסלול, ככה גם להשוות את הדיפיי עם טלפון רגיל זו השוואה מוטעית מהייסוד.

פורסם

אני מודע למגבלות של המכשיר, אני לא בא להשוות אותו מול הגלקסי 2 ולהתפלא למה הוא לא עובד מהיר כמוהו.

אני בא בטענות על זה שגלקסי GIO עובד מהר וחלק יותר למרות שלשניהם יש אותה מהירות מעבד(800 מגהרץ) ושהמצלמה שלו טובה יותר למרות שהיא 3.2 מגהפיקסל לעומת 5 בדפיי(אני יודע שמגהפיקסלים זה לא אינדיקציה ישירה, אבל יותר מגהפיקסל בדרך כלל בסלולרי מעיד על מצלמה מתקדמת יותר).

זה הבעיה שלי. אני מודע בדיוק לנתונים של המכשיר כשקניתי אותו, פשוט זה מעצבן שהוא לא עובד על פי הציפיות מהנתונים הללו.

פורסם

דיפיי עם הרום המקורי הוא פשוט איום ונורא, אם מתקינים CM (אפשר כבר 9, עובד חלק ובלי באגים) הוא עובד דיי טוב, לא מכשיר לגיימרים אבל ממש בסדר.

היה לי דיפיי עד לא מזמן (החלפתי לGALAXY NEXUS) לאחותי יש עדיין DEFY עם הרום המקורי והשתמשתי בו וזה פשוט לא זז בכלל. לא הגיוני כמה שזה איטי. הDEFY שלי עם הCM9 היה בסדר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...