Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לדעת את שירותיו של מי מהעו"דים הנ"ל הייתם ממליצים לשכור לתיק נהיגה בשכרות לנהג שנתפס עם 340 מיקרוגרם וללא עבירות קודמות. נאמר לי שהכמות לא נחשבת גדולה במיוחד (במושגי שכרות- מהנושא העקרוני של שתיה ונהיגה נתעלם כרגע ברשותכם), כך שלמרות היד הקשה שנוהגת מערכת המשפט בנהגים שיכורים, השאיפה כאן היא להגיע לזיכוי במידת האפשר ובמקרה הפחות טוב- לעסקת טיעון של לא יותר מ-3 חודשי פסילה.

גם לעו"ד ארבל וגם לעו"ד גולן מוניטין מצוין. השאלה היא למי מהם היו יותר הצלחות בשנה האחרונה במקרים מסוג זה.

אעריך את עזרתכם- תשובות ענייניות בלבד, בבקשה.

פורסם

איך עו"ד שמכבד את עצמו, יכול להבטיח הבטחות על תוצאות המשפט? מה, הוא נביא?

זו חוסר מקצועיות בעליל והייתי מתרחק מכאלה נביאים כמו מאש.

לפותח השרשור, שני עורכי הדין שציינת מקצועיים וייצגו אותך בכבוד.

פורסם

בתחום עיסוקי hi-tech, ואני מכיר תחומים נוספים, מקובלת, חוזית, הגדרה מלאה/חלקית של no-success no-pay, ואין הדבר מעיד על חוסר-מקצועיות.

נהפוך-הוא: ביטחון מלא ביכולת/יידע וניסיון אשר בשלם קיים סיכוי למעלה מהממוצע הרגיל, להבטחת התוצאה.

כמובן שכל מקרה נידון לגופו של עניין.

פורסם
איך עו"ד שמכבד את עצמו, יכול להבטיח הבטחות על תוצאות המשפט? מה, הוא נביא?

זו חוסר מקצועיות בעליל והייתי מתרחק מכאלה נביאים כמו מאש.

לפותח השרשור, שני עורכי הדין שציינת מקצועיים וייצגו אותך בכבוד.

סמנטיקה. הוא לא מתחייב לתוצאה, אלא מתחייב לפצות במידה ולא ישיג את מה שהוא אומר ללקוח שישיג.

בכל מקום אחר היו קוראים לזה שירות טוב, אם כי אפשר להניח שמראש הוא מתחייב לתוצאות ברות השגה.

פורסם
שלום,

אשמח לדעת את שירותיו של מי מהעו"דים הנ"ל הייתם ממליצים לשכור לתיק נהיגה בשכרות לנהג שנתפס עם 340 מיקרוגרם וללא עבירות קודמות. נאמר לי שהכמות לא נחשבת גדולה במיוחד (במושגי שכרות- מהנושא העקרוני של שתיה ונהיגה נתעלם כרגע ברשותכם), כך שלמרות היד הקשה שנוהגת מערכת המשפט בנהגים שיכורים, השאיפה כאן היא להגיע לזיכוי במידת האפשר ובמקרה הפחות טוב- לעסקת טיעון של לא יותר מ-3 חודשי פסילה.

גם לעו"ד ארבל וגם לעו"ד גולן מוניטין מצוין. השאלה היא למי מהם היו יותר הצלחות בשנה האחרונה במקרים מסוג זה.

את גולן אני מכיר, והוא נחשב לתותח בתחומו.

כך בחשבון שהעסק לא זול.. מצד שני כשהעונש המינימאלי בחוק על נהיגה בשכרות הוא שנתיים שלילה, המחיר ניראה לי מתגמד.

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

פורסם
שלום,

קח בחשבון שאתה אולי משלם לעו"ד עצמו אבל במשפט אולי ייצג אותך אחד מהמתמחים (סיפור שקרה לחבר)

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...