Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אמר דייט/ פגישה חשובה על אופניים?

אם היית קורא את דבריי לעומק היית מבין שלא לזה התכוונתי.

רק ליצן יאסוף בחורה/ יגיע לפגישה חשובה על אופניים.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו אמר דייט/ פגישה חשובה על אופניים?

אם היית קורא את דבריי לעומק היית מבין שלא לזה התכוונתי.

רק ליצן יאסוף בחורה/ יגיע לפגישה חשובה על אופניים.

היי היי למה לא ?.

אני מארגן (בין היתר) טיולי אופניים רומנטים לזוגות כולל פיקניק, אין לך מושג כמה זה מוצלח.

לא חייב BMV אדום בשביל להרשים.

פורסם

תסכים איתי שזה שונה מאוד.

מה שאתה מארגן זה משהו חד פעמי בערך שקורה אחת ל ה' יודע כמה זמן אצל זוג ממוצע.

לצאת עם בחורה באופן קבוע אכן מצריך רכב.

אגב אני עד היום לא מבין עד לאן התרבות הזאת הביאה אותנו שאנחנו צריכים להיות העבדים של הבחורות(באופן אישי אני לא חי בצורה הזאת והולך לי מעולה טפו טפו טפו).

וברור שטיול אופניים לזוגות זה מוצלח אבל עוד הפעם אני בטוח שהארגון שלך נותן משהו שונה לזוג,משהו שהם לא עושים כל יום ודווקא בגלל זה כל הכיף והחוויה הזאת,כי הם פשוט לא עושים את זה על בסיס קבוע.

זה כמו שתהיה לך תקופה ארוכה ופתאום תסעו לחו"ל (כמובן אין השוואה בין הדברים) אבל עדיין ההרגשה תהיה הרבה יותר טוב מהשגרה היומיומית.

פורסם
אופניים חשמליים יכולים לשאת ע1 120 ק'ג- כך שעליך לשמור על משקלך בטווח הקרוב:wink: .

דבר זה תלוי במנוע, וכפי שהבנת בארץ אסור מנוע מעל 250 וואט.

חיפוש באנטרנט העלה לי מס כתבות שעשו על דגם שנקרא ניאו - איגל תמצאו מס רב של מבחנים שנעשו להם לך ליבואן ותבדוק.

פורסם
ברור שלא,בא לי דווקא משהו מגניב.

תקציב של6-8 אלף.

אל תעשה טעות

אופניים חשמליים קונם קודם כל לאחר הגדרת הצרכים הנדרשים מהם (מרחק, תנאי שטח, כמות השימוש וכולי) ולאחר מציאת מולים מתאימים בוחרים את מה שהתקציב מרשה.

8 ומעלה מתחיל להיות מחיר אמיתי לאופניים טובים (אבל חייבים לבדוק לא כל יקר הוא טוב אבל זול תמיד לא שווה :) )

מעל 10 הוא המחיר !

פורסם
מישהו ראה איזה מבצע על אופניים חשמליים לזמן האחרון?

אני מחפש לקנות זוג חדש.

באמת שאין לי טיפת מושג בתחום, אבל אתמול בלילה זפזפתי לערוץ הקניות והיה מבצע "מוצר היום" על אופניים חשמליות SMART (מותג מדבקה?) ב 3000 שקל במקום 5000. ראיתי רק את הסוף אבל כן הספקתי לקלוט שיש מערכת הילוכים של SHIMANO וג'אנט כפול מחוזק. אין לי מידע יותר מזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אל תעשה טעות

אופניים חשמליים קונם קודם כל לאחר הגדרת הצרכים הנדרשים מהם (מרחק, תנאי שטח, כמות השימוש וכולי) ולאחר מציאת מולים מתאימים בוחרים את מה שהתקציב מרשה.

8 ומעלה מתחיל להיות מחיר אמיתי לאופניים טובים (אבל חייבים לבדוק לא כל יקר הוא טוב אבל זול תמיד לא שווה :) )

מעל 10 הוא המחיר !

כמובן.

זה לא זוג ראשון שאני קונה.

למדתי כבר מה הצרכים שלי ובגלל זה מכרתי תחשמליים שהיו לי.

ואיתמר תודה אני מכיר את המבצע שיש על הדגם הזה שנתת.

בא לי משהו בסטייל הזה:twisted:

Stretch-page-red.jpg

פורסם
באמת שאין לי טיפת מושג בתחום, אבל אתמול בלילה זפזפתי לערוץ הקניות והיה מבצע "מוצר היום" על אופניים חשמליות SMART (מותג מדבקה?) ב 3000 שקל במקום 5000. ראיתי רק את הסוף אבל כן הספקתי לקלוט שיש מערכת הילוכים של SHIMANO וג'אנט כפול מחוזק. אין לי מידע יותר מזה.

איתמר.

אל תתרגש מהמושג SHIMANO, חברה ענקית ומכובדת שיש לה עשרות סוגים שונים של הילוכים לאופני הרים,כביש ועיר, וגם אז יש להם הרבה סוגים החל מהפעלת כבל מטופשת (GRIP SHIFT), וכלה בהפעלת מנגנון (עם כבל כמובן אבל בשיטה אחרת), רוב מנגנוני ההעברה כיום הם שלהם ולא חייבים להפוך את השם הזה למושג, כיוון שהוא סטנדרט-אגב מנגנון הילוכים בחשמלית לא בטוח שזה מומלץ-יש ויכוח בנושא, אלה אם אתה מעוניין באופניים גם לצרכי ספורט, ואז עדיף לך לרכוש אופני הרים טובים ולחשמל אותם.

גם ג'נט כפול נמצא היום כסטנדרט ברוב סוגי האופניים הרגילים-בפרט באופני הרים ושטח, באופניים חשמליים זה מחוייב המציאות לפחות בגלגל המניע, ובטח ובטח בהפעלת שרשרת.

המפרסמים (ערןץ הקניות ושות שהם יודעים אולי למכור אבל אין להם מושג מקצועי בנושא הזה וגם בנושאים אחרים שהם מוכרים), משתמשים במילים גבוהות (שימנו-ג'נט כפול) שלא כולם מבינים את המשמעות שלהם וכך הם יוצרים תחושה של יוקרתי וטוב- קבל הצהרה ממני אין יוקרתי וטוב וגם זול נקודה, נכון שלפעמים משלמים גם על שם ומוניטין, אבל בדרך כלל יש מי שעומד מאחורי השם.

אופניים ב-2999 ש'ח זה בכי לדורות (דורות זה קצת מוגזם כיוון שהם לא יחזיקו מעמד כל כך הרבה זמן), וכדאי להתייעץ עם כאלה שרכשו כאלה זולים לפני כ-5-6 חודשים ורק אח'כ להחליט אם זה מה שרוצים.

פורסם
כמובן.

זה לא זוג ראשון שאני קונה.

למדתי כבר מה הצרכים שלי ובגלל זה מכרתי תחשמליים שהיו לי.

ואיתמר תודה אני מכיר את המבצע שיש על הדגם הזה שנתת.

בא לי משהו בסטייל הזה:twisted:

Stretch-page-red.jpg

אופני קרוז מהטובים שיש.

פורסם

היי ברצוני לקנות אופניים חשמליים אך אני מוטרד מהחוק לגבי זה.

מישהו בבקשה יכול להסביר לי את החוק והאם זה חוקי בארץ?

שמעתי שאולי עכשיו זה חוקי בהפסק של כ250 וואט אך שמתכננים בקרוב מאד

להוציא חוק שיאסור כלל את השימוש באופניים חשמליים כיוון שזה כלי מסוכן ועקב תאונות.

תודה רבה, רועי

• תוכן חדש...