Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, רציתי לברר על קורס אנגלית בוול סטריט והם עושים לי בעיות.

הנציגה בטלפון אמרה שאם אין לי בגרות מלאה אז אני לא זכאי לעשות את הקורס על חשבון הפיקדון.

אני לא מבין מה הבעיה עם זה אבל עדיין.

הנציגה אמרה שאם אני יבוא עם המלצה ממפקד ישיר זה יכול לעזור לפי החלטת היועץ.

מישהו פעם נתקל בדבר כזה?

האם בכל המקומות באלה זה ככה?

מה אני יכול לעשות ע״מ לעקוף את השטות הזאת?

תודה

תמיר.

פורסם

אל תלך לשם (בלי קשר למקרה שלך) - מקום מיותר ולא מועיל.

אתה לומד אנגלית מתוכנות ממוחשבות ואנשים די מתעייפים מזה מהר.

תחפש אלטרנטיבות אחרות.

לא חותם

פורסם

תשמע טוב טוב לבחור מעליך.

אני עובד וולסטריט לשעבר, שנה וחצי הייתי "יועץ לימודים"/איש מכירות. שמור את הכסף שלך או לפחות תלך ללמוד בבית ספר יותר רציני/מורה פרטי.

רוב הלימודים בוולסטריט נעשים דרך מחשב, יתנו לך תעודת אחריות והבטחות מפה עד סוף העולם אבל בשורה התחתונה היאוש שלך יגרום לך לא לרצות להשתמש בתעודת האחריות.

וולסטריט ממותג כבית ספר יוקרתי, היועצים לובשים עניבות, המורים לובשים עניבות (מי לעזעזל לובש עניבות בארץ שלנו ?!?!) בפועל מדובר על שיטת לימודים נוראית שרוב רובה נעשה אכן דרך מחשב.

אם מסיבה טיפשית כלשהיא לא הצלחתי לשכנע אותך לרדת מהנושא אז לך ליועץ לימודים ואל תדבר יותר מידי לגבי הבגרות, תבקש טופס הוצאת הכסף מהפיקדון, בסוף החודש תגיע עם הצ'ק ליועץ הוא בטוח יקבל את הכסף שלך...יועצי לימודים בסוף החודש בד"כ לחוצים להגיע ליעד המכירות שלהם והיו מוכרים את אמא שלהם גם אם צריך (לא היה תקף לגבי אגב).

נ.ב: עזוב את המפקד שלך בשקט, שישמור על המדינה שלנו במקום לבזבז זמן בלשחק בחר*.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...