Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח של אלייד מתקרב ל 6000- היכן לבטח ? [אוקטביה]

Octavia-TSI11
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

עברה שנה וצריך לחדש ביטוח, כרגע מבוטח דרך אלייד שבחרו בפניקס כחברת הביטוח .

היום התקשרה נציגת אלייד והציעה מקיף+חובה= 5800 .

הביטוח עבור שני נהגים נקובים בשם.

אני הצעיר ביותר (בן 29)

בפורום זה ישנם הרבה בעלי סקודה בכלל ואוקטביה בפרט, האם המחיר הגיוני לדעתכם ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר להסיק מסקנות על המחיר עם הנתונים שהצגת. האם אחד משני הנהגים הוא חדש? יש בעבר אחד או יותר מהנהגים שלילה? האם לאחד או יותר מהנהגים יש תביעות גוף או רכוש בשלוש השנים האחרונות?

אם התשובה לכל השאלות היא לא, אז המחיר יקר. נתחיל בזה.

מה המחיר שהציעו עבור חובה ועבור מקיף?

גם אם יקר גם אם לא, תמיד שווה לקבל הצעות מחיר נוספות, בייחוד שמדובר בסכומים כאלה.

דרך אגב, אל תסתמך יותר מידי על המחיר באתרי השוואת הביטוח. אני אישית נוכחתי לגלות שמדובר במחיר ״לפני מיקוח״.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כחודש היתה תאונה והנהג הפוגע, האשם בתאונה , נהג ללא ביטוח, לא מקיף ולא חובה אז נאלצנו לתבוע את הפוליסה שלנו .

סכום התיקון הוא בסביבות 30K ש"ח , שלמנו השתתפות עצמית ומחיר המקיף עלה ב 400 ש"ח.

חובה=1719

מקיף=4160

שני הנהגים אינם נהגים חדשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שאתה תובע את הנהג המוכשר בתביעות קטנות על ההשתתפות העצמית ועליית הפרמיה.

החובה היא מחיר הגיוני ומקובל, למען האמת גם די אחיד. המקיף נשמע קצת יקר בהתחשב בזה שיש תביעה אחת והנהג הצעיר הוא בן 29. נסה לברר אצל סוכנים. מנסיוני משום מה במקרים כמו שלך סוכנים מציעים הצעות אטרקטיביות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר סביר.

על מקיף לכל נהג מעל גיל 30 עם הנחת היעדר תביעות מלאה לליאון 2009 1.8TSI אני משלם 2900 ש"ח.(דרך סוכן).

אם תוריד 400 ש"ח מהמקיף שלך (ונניח והיית מעל גיל 30, ואז הייתה לך עוד הנחה של כמה מאות שקלים) אתה כבר מתקרב לסכום שאני משלם. ואם לוקחים בחשבון שסקודה יותר יקר לבטח מסיאט, אז אתה במצב טוב, בהנחה שהשנתון שלך פחות או יותר כמו שלי.

המחיר שקיבלתי היה אחרי בדיקה של 3 סוכני ביטוח + 3 חברות ישירות שונות, אני די בטוח שהמחיר טוב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשאול מיהו הסוכן ?

היות ואני חדש בפורום, אין לי אפשרות לשלוח ה"פ, יכל להיות שלגבי קבלת ה"פ איו הגבלת מס' הודעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בביטוח המקיף, אי אפשר להשליך מרכב אחד (אוקטביה) לרכב אחר (לאון).

לפעמים על אוטו רכב יש הפרשים גדולים במחירי הביטוח בין השנתונים.

לכן, קבל עוד 2-3 הצעות.

ולא תמיד הכי זול זה גם הכי טוב, תבדוק מה ההשתתפות עצמית, ומה כוללת הפוליסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשאול מיהו הסוכן ?

היות ואני חדש בפורום, אין לי אפשרות לשלוח ה"פ, יכל להיות שלגבי קבלת ה"פ איו הגבלת מס' הודעות.

הם נקראים ישירביט. אין להם שום קשר לאיזשהי חברה ישירה. הגעתי אליהם דרך אחד הפורומיסטים הכבדים באתר שקנה את הרכב שלו מאחת הבנות שעובדות בסוכנות. הוא אמר לי שהם קודם כל בני אדם ואז גם עובדים. בשיחה איתם גם אני קיבלתי רושם מאד חיובי, אז ביטחתי אצלהם גם את הרכב וגם את הדירה. (אגב, גם מחיר הדירה היה תחרותי מאד, יקר ב 100 ש"ח עבור אותה פוליסה של חברה ישירה. אבל לאור העובדה שאשתי ריסקה רכב חברה לא באשמתה לפני שלושה שבועות, וראיתי איזה התעללות עוברים לקוחות אצל סוכן ביטוח שלא מכיר אותך, עכשיו אני מאד מעריך את העובדה שיש עם מי לדבר, ובסוכנות מכירים אותי).

זה האתר שלהם : http://yashir-bit.co.il/

זו סוכנות קטנה במושב קדימה, שבלי פרסום, אלא מפה לאוזן ודרך המלצות אוספת קהל לקוחות. (מבחינת הלקוח נראה לי שעדיף ככה מאשר להיות "מספר זהות" במערכת).

אם אתה מתקשר אתה יכול לומר שאייל שליט (אותו אחד ששלח אותי) שקנה את ה GTI השחורה מאתי הפנה אותך אליהם, והגעת אחרי המלצות חמות, או איך שאתה רוצה לסגנן את זה כדי לקבל הצעת מחיר נמוכה כמה שאפשר. למען הגילוי הנאות, חבר אחר ששלחתי לשם קיבל הצעה יקרה מאד עבור I30, ובסוף בחר לבטח ב AIG.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תקרא שוב מה כתבתי, תבין שאלו לא שירביט.

אם תיכנס לקישור שנתתי, זה אולי יחדד לך עוד יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

אכן כנראה משהו רע עובר על שוק הביטוח של סקודה אוקטביה (לא ברור ממתי).

לי יש אוקטביה 1.8 מודל 2010. אין תביעות קודמות. כל הנהגים מעל גיל 40 וותיקים. לא השתנה דבר באיזור המגורים שלי.

עד כה הצלחתי לבטח ללא התקנת מיגון נוסף. שנה שעברה מקיף היה 3355 ש"ח.

השבוע קיבלתי מהסוכן הקבוע הצעה למקיף בלבד בעלות של 5000 עם תוספת התקן מיגון ב 850 ש"ח ממגדל,

או מאילייד 4000ש"ח בתוספת התקנת איתורן סייב ב600 ש"ח ו-28 ש"ח*12 למנוי חודשי (דהיינו 4936 סה"כ).

חובה יהיה 1330ש"ח בנוסף.

אחפש הצעות נוספות, במידה ומישהו פה מכיר עוד אפשרויות אשמח לדעת.

דוקא כשקניתי את הרכב בדקתי את נתון עלות הביטוח מתוך הכרת השמועות על סקודה. אבל זה באמת לא היה צפוי שעלות הביטוח היום תהיה יותר יקרה מאשר בזמן קנייתו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...