Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי במכון שטיפה ידני

eyal177
שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי רכב אמריקאי כבר 10 שנים , לא חדש , גם לא מצב מזהיר,( ילדים חרות דאגו לישרוט את האוטו בכל מקום אפשרי) אבל אחלה רכב שירת אותי נאמנות במשך 10 שנים ועדיין משרת ( אומנם בשנה האחרונה נהגתי עליו אולי 4 פעמיים( ככה זה שאתה מיתחתן:))

האוטו היה במצב ג'יפה כבר חודש שלא שטפתי אותו ( אם נציג של מישרד הבריאות היה ניכנס לאוטו, אני כמעט בטוח שהיו מכניסים לי את הרכב להסגר) , בדרך כלל ב10 שנים שהוא אצלי אני היתי שוטף אותו ולא הסכמתי להכניס אותו לשטיפה במכונה או מקום אחר, אבל היום ביגלל החום לא היה לי כח להזיע, והאוטו כבר לא מה שהיה פעם, וגם ככה אני מיתכוון בשנה הקרובה להעביר לאחד מבני המשפחה( לא בטוח שירצו אבל בסדר, מחירי הדלק היום לא שווה להחזיק רכב שכזה)

בכל מיקרה ניכנסתי לשטיפה בתחנת דלק פז , מול אם המושבות בפ״ת ( סתם מקום אקראי שבחרתי כי זה היה על הדרך שלי)

שילמתי 40 שקל וציפיתי שינקו לי את הרכב ,

וואלה סבון, מים ונוסע למקום מוצל מסומן, כדי לנגב ולנקות בפנים,

מה אני יגיד לכם, זה לא העיניין של הכסף, אבל נישאר כמעט כמו שהיה, מיתחת לשטיחים האחוריים הכל עוד שאריות של ציפס ( של האחיינית של אישתי) הריפודים, עוד חול, הטאסות עוד שחורות( חארם הם חדשות עלו לי 700 שקל) בפלסטיקים של הדלתות עוד יש קצת עבק איפה שהוא לא עבר, על הדשבורד אני לא יוותר, עזרתי קצת אומץ וביקשתי ממנו שיעביר עוד פעם סיבוב על הדשבורד לפחות, העברתי יד והראתי לו שכל היד שחורה מהדשבורד,

מה אני יגיד לכם, עכשיו ניזכר למה 10 שנים לא הכנסתי את האוטו למקום שטיפה,

טוב נו , לפחות השטיח של הנהג נקי, יצא מיזה משהו טוב

בסוף נתתי לו 5 שקל למרות שהכנתי 15 וגם את ה5 לא היתי נותן לו אבל אני מפחד לכנס לתיגרות, כבר קרה לי פעם אחת כזאת שכמעט הרביצו לי ביגלל טיפ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר מאוד, ואני במקומך הייתי מראה בכלל לאחראי את כל הלכלוכים, ותאמין לי הם היו עוברים על הרכב עוד פעם.

אני אישית מכיר הרבה אנשים ששוטפים בשטיפות ומרוצים מאוד :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתפלא.

דווקא במקום הזה אני רוחץ את האוטו

יש שם בעל בית מבוגר ונחמד מאוד

מדי פעם כשאני שם הוא שולח מישהו לנקות את האוטו פנימי וחיצוני ותמיד אומר לו בלי שאני אעיר,יש פה עוד לכלוך,תנקה פה,תוריד לו את הוילון,תוציא את השטיחים ותשטוף,שים לו קצף בריפודים וכו'....

תמיד אני יוצא מרוצה והאוטו מנצנץ.

כנראה נפלת על יום עם עובדים שלא בא להם לעבוד, אבל תמיד לא משנה מתי,תמיד אני ליד הבחור ואומר לו איפה יש לכלוך והוא מנקה ללא כל בעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...