Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעוד כחודש אני צריך לגשת לבדיקת הרישוי השנתית (תחילת ספטמבר זה הדדליין). קיימת כרגע תקלה בחיישן החמצן ברכב ואני מתעתד להחליפו (במידה וזה משנה משהו, מדובר בבורה אוטומטית, שנת 2000).

השאלה היא כזו: במידה ואני ניגש כרגע לטסט ואכן מתגלה בעיה בהרכב גזי הפליטה ואני נכשל, כמה זמן בעצם "תופסת" הבדיקה שמחייבת אותי לחזור לאותו מכון לצורך בדיקה מחודשת ולהציג אישור מוסך מורשה על תיקון התקלה?

תודה.

פורסם

אם אתה נכשל בטסט ולא מדובר על תקלות בטיחותיות של חיים ומוות אתה מקבל הארכה של שבוע על מנת שהאוטו יוכל לנוע לטיפולים במוסך.

אתה משלם עבור מבחן הרכב. הבדיקה תקפה ל 30 יום מיום הבדיקה. מה זה אומר? שאם תחזור אחרי שבועיים (למרות שאסור לך לנסוע כבר ברכב כי הארכה נגמרה) תשלם סכום מינימאלי על בדיקה חוזרת שהוא אם אינני טועה 19 שקלים.

אם תחזור אחרי 30 יום תצטרך לעבור את המבחן מחדש ולשלם מחיר מלא.

מקווה שזה ענה על שאלותייך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אח שלי,

תקן את החיישן, אתה משלם מחיר כפול בדלק!

חיישן חמצן לא תקין גורם לרכב להיות כל הזמן בתערובת עשירה ולצרוך כמויות גדולות של דלק, המשמעות מתבטאת בתצרוכת דלק גבוהה, בלאי למצתים, בלאי לממיר ועוד.

לא שווה!!!

גם אם התיקון נראה לך יקר, בסופו של דבר הוא משתלם.

פורסם

ענית אבל לא דייקת: במידה והרישיון שברשותי תקף לעוד חודש והיום אני נכשל בטסט, אין לאותה ארכה שום משמעות מכיוון שרישיון הרכב הנוכחי עדיין בתוקף. לכן אני תמיד מעדיף לגשת למבחן השנתי מבעוד מואד בכדי לא להתקע באותו שבוע.

העניין הוא שאני לא בטוח מהיכן אני אקנה את החיישן ומאחר ויש לי רק עוד חודש אני קצת לחוץ בזמן (הכיוון הוא כנראה להזמין מאיביי).

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...