Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במזגן פיג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הקיץ הכניע אותי ולכן החלטתי לסדר את המזגן

כשקניתי את הרכב נאמר לי שהמזגן עובד אך חסר גז, מיליתי גז לאחר שבועיים בערך הכל ברח והבנתי שיש בריחה..

אתמול הייתי במוסך עשו בדיקת לחץ ראו שיש בריחה,

התיזו מים עם סבון על כל הצינורות של המזגן מלמטה ומלמעלה אך לא נימצאה הדליפה,

המכונאי אמר שזה כנראה מהמדחס כי הוא נגע בו והוא היה מלא שמן וכל שאר הצינורות נראים תקינים...

אציין גם שהמדחס עובד והמזגן מוציא אויר חזק...רק לא קר

השאלה היא האם לסמוך על זה ולנסות למצוא מדחס תקין מפירוק??

או לבצע בדיקה יותר רצינית?

תודה.

205

106

308

• ספונסר פורום
פורסם

זו לא בדיקה רצינית,צריך למלא זרחן ובנוסף לבדוק באמצעות מכשיר אלקטרוני לגילוי דליפות,ולא ע"י ניחושים.

אורן

פורסם

המדחס יכול להיות מפוצץ שמן גם בגלל דליפות שמן ממקומות אחרים במנוע. בשביל לבדוק אם הוא באמת דולף שמן, צריך קודם כל לשטוף אותו היטב עם מסיר שומנים ולבצע מעקב.

שנית, בדיקה עם מכשיר אלקטרוני היא הכרחית, כמו גם בדיקת היחידה הפנימית.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם
זו לא בדיקה רצינית,צריך למלא זרחן ובנוסף לבדוק באמצעות מכשיר אלקטרוני לגילוי דליפות,ולא ע"י ניחושים.

אורן

הבדיקה של אורן היא נכונה אבל לא כל המוסכים עובדים היום עם זרחן מכיוון שהוא חומר רעיל ומסוכן מאוד.

יש בדיקה נוספת, מכניסים גז מיוחד למזגן ואז עוברים עם מכשיר מיוחד ליד הצינורות, פתחי המיזוג (יחידה פנימית), מדחס וכו'. המכשיר מצפצף במקומות שהוא מזהה דליפה (מגע עם הגז המיוחד).

בכל אופן, אני ממליץ לך לפנות אל אלסקר מיזוג אוויר בנתניה.

פורסם
שלום ,

הקיץ הכניע אותי ולכן החלטתי לסדר את המזגן

כשקניתי את הרכב נאמר לי שהמזגן עובד אך חסר גז, מיליתי גז לאחר שבועיים בערך הכל ברח והבנתי שיש בריחה..

אתמול הייתי במוסך עשו בדיקת לחץ ראו שיש בריחה,

התיזו מים עם סבון על כל הצינורות של המזגן מלמטה ומלמעלה אך לא נימצאה הדליפה,

המכונאי אמר שזה כנראה מהמדחס כי הוא נגע בו והוא היה מלא שמן וכל שאר הצינורות נראים תקינים...

אציין גם שהמדחס עובד והמזגן מוציא אויר חזק...רק לא קר

השאלה היא האם לסמוך על זה ולנסות למצוא מדחס תקין מפירוק??

או לבצע בדיקה יותר רצינית?

תודה.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אני מאשדוד

djshai אם אתה יכול לברר לי מחיר זה יהיה מצוין

תודה לכולם על העזרה כנראה אלך לעוד בדיקה

205

106

308

• ספונסר פורום
פורסם

השם המסחרי נשאר זרחן, אך היומר הוא צבע פלורוסנטי שכבר מזמן אינו מכיל זרחן.

אורן

• תוכן חדש...