Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין טעם בכביש שש כי מדובר ביום ובשעות שאין פקקים בכלל.

אני פשוט לא יודע איזה כביש יותר קצר - 2 או 4 ובאיזה מחלף צריך לצאת ממנו (מ2 או 4)- במחלף זכרון?

תודה.

פורסם

שניהם אותו אורך השאלה היא באיזה אחד יהיו פקקים.

ניתן לרדת במחלף זיכרון אך אני תמיד יורד מחלף קיסריה הזה ליד תחנת הכוח רבין.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

emap\

זה אחלה אתר - אלא שהוא מציע לי משום מה לנסוע דרך איילון.

ובקשר לשרשורים הקודמים - תודה- אבל השאלה שלי הייתה אחרת- איזה כביש עדיף- שתים או ארבע מבחינת המרחק- השרשור ההוא דמבר רק על כביש 2

פורסם

כביש 2 עדיף לדעתי על כביש 4 מהסיבה הפשוטה שכביש 4 מלא ברמזורים. כביש 2 יותר זורם מהבחינה הזו. בנוסף - כביש 4 מפוצץ במצלמות...

אני לא הייתי פוסל את כביש 6 על הסף. למרות הרתיעה המובנת מלשלם על נסיעה, ועוד לשלם לחבורת נבלות כמו דרך ארץ, עדיין מדובר בנסיעה חלקה וישירה מצומת כנות ועד ואדי ערה, בלי צורך להכנס בכלל לגוש דן. את ה- 17 שקלים שתעלה לך הנסיעה תחזיר בזמן ובדמי דלק על הדרך המעט ארוכה יותר והאיטית יותר בכבישים 2,4.

• תוכן חדש...