Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

לא מדובר בסוכנות גדולה. מדובר בחברה שמתווכת ביני לבין חברות ליסינג או יבואנים שלהם נשארים עודפים.

הם טוענים שהיד הראשונה היא פרטית - אברר יותר פרטים.

בכל מקרה - תודה.

פורסם
אהלן,

הייתי היום בחברת AVIS והציעו לי רכב 0 קילומטר כאשר יד ראשונה תיהיה פרטית

ובחברת שלמה SIXT אמרו לי שהיד הראשונה תיהיה ליסינג

האם יד ראשונה במקרה של AVIS תיהיה פרטית - איך זה יכול להיות?!?!

ומה אתם ממליצים אם 2 החברות מציעות אותו מחיר

אני גם מחפש רכב חדש, לא חדש מהניילון, אבל שיהיה מספיק חדש. אני לא שמעתי על המבצעים שיש עכשיו בAVIS וגם אני לא מכיר את החברה הזאת שלמה SIXT...

אני חושב שזה טוב לקנות מחברת ליסינג את הרכב, זה טוב לדעת שיש למי לפנות במידת הצורך. כן חפשתי בגוגול עכשיו על חברות ליסינג שאפשר לקנות אצלם רכב כמעט חדש, אז ראיתי שבאלבר יש את המבצע של רכב כמעט חדש לגמרי, ובקושי היה על הכביש... יש כאן אנשים ששמעו על אלבר, אז אשמח לקבל תגובות.

• תוכן חדש...