Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר באופן כללי, ולא ספציפית על מקרה שלך.

אנשים מרכיבים חלק זול שעולה חצי מהמקורי, וחושבים ששיחקו אותה וחסכו כסף. רם רק שוכחים, שאורך החיים של אותו חלק יכול להיות רבע או שליש או עשירית מאורך חיים של חלק מקורי, ובסופו של דבר הם מפסידים.

פורסם

בגדול אתה צודק אבל זאת לא הנקודה שלי אני דווקא חושב אחרת קודם כל אל תצפה מאנשים במדינה כמו ישראל לקנות חלפים מקוריים שהמחירים של המורשים הם רק לעשירון העליון ואנשים פשוטים יותר שקונים רכב זול בסדר גודל של 25/30K נכנסים למוסך וצריכים לשלם על תיקון הכי פשוט לרכב חצי משווי הרכב...

וזה מנסיון עם הטראנו שלי שביקשו לי במורשה 14.5 אלף שקל תיקון !!! זה לא אמיתי רכב של 35 רוצים חצי מחיר שבמקום אחר לא פחות טוב מהמורשה יצא לי 5K שזה גם לא קצת אבל עדיין לא 14.5 ..

עוד דוגמא האודי שלי בעבר A4 סרן אחורי ביקשו לי במוסך כולל עבודה ובלבלבלה 5.5 אלף ש"ח הרכב תוקן עם סרן אחורי תקין בסכום כולל של 1000 אתה מבין את הנקודה שלי אני אתה יכולים להרשות לעצמנו לקנות חלפים מקוריים או טובים אבל יש אנשים שאין להם אפשרות לשלם מחירים כאלו על רכבים פשוטים שבחול עולים שקלים אתה מבין אנשים נהרגים בכבישים בעקבות בלאי של חלקים ברכב ואי החלפת חלקים בזמן בגלל המחירים המופקעים ..

בכול אופן מקווה שהבנת אותי שיהיה לכולנו נסיעה בטוחה ורגועה..

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

אצלי המרססים שופצו במכון דיזל כולל פילטר סולר חדש סה''כ 3600 שקל.

אחרי שנה שוב פעם אחד המרססים שופץ ואחרי חודש נדפק המנוע, בגלל המרססים המשופצים.

הוחלף מנוע ומכרתי את הרכב בפחות 20 אלף מהמחירון, רק להיפתר מהרכב.

אם הבעיה אכן במרססים, ממליץ לנקות את כל מערכת הסולר, להחליף לפילטר סולר מקורי

כל 30 אלף.

והמרססים תקנה רק חדשים!

פורסם

אחלה מצאתי האמת יותר זול גם ב- EBAY לא UK אני צריך לברר מה המק"ט של המזרקים שלי ואז לבדוק באתרים בחול לפי מה שהבנתי יש כמה סוגים .

מישהו יודע איזה סוג מזרקים יושבים בקונקט 2005 ?

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

• תוכן חדש...