Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תחליט רעש בין ראשון לשני או שני לשלישי

בכל מקרה בין שני לשלישי זה עניין מוכר של רעש חלש כמו של רצועה ובאמת החלפת שמן בדרך כלל פותרת את זה

פורסם
אולי תחליט רעש בין ראשון לשני או שני לשלישי

בכל מקרה בין שני לשלישי זה עניין מוכר של רעש חלש כמו של רצועה ובאמת החלפת שמן בדרך כלל פותרת את זה

הרעש בין שני לשלישי, כפי שכתבתי. ה"מכה" היא בין ראשון לשני.

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

כשתתניע בבוקר, לאחר שהמכונית הייתה במנוחה בלילה, תלחץ על הגז בעדינות וההילוך הראשון יעבור להילוך השני בצורה חלקה, אז ורק אז, אני אתפוס ממך :).

אגב, כפי שציינתי בעבר, אני "פותר" את זה ע"י לחיצה קצת יותר עמוקה על הגז.

פורסם
גם התקלה הזו נתנת לפתרון מבלי לפרק את הגיר

במוסך שלי (מורשה יבואן) אמרו לי שלא, אבל כבר הספקתי להבין שצריך לקחת אותם בערבון מוגבל.

פורסם

דני דין האר את עיננו כמו שכבר נאמר...

בינתיים כל הבעלי ניסאן ששאלתי (ושאלתי המון) אמרו לי שיש אצלם גם מכה ב-10-15 דקות הראשונות כאשר המנוע קר.

פורסם

בכל מקרה, 4.5 ליטר שמן של DextronIII/Mecron Valvalin עלו 200 ש"ח.

עבודה עשיתי לבד (עם חבר מכונאי).

לא השקעה גדולה בשביל שקט נפשי.

אם אני לא טועה השמן הזה מינרלי?

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלי הבעיה נפתרה לתקופת זמן מסויימת. לאחר שהוספתי תוסף של וירט לגיר נפתרה הבעיה למס' חודשים ואז שוב חזרה התופעה של משיכת ההעברה בין ראשון לשני ב10 הדקות הראשונות של הנסיעה.

DAN-IDIN - ניתן להסיק כי ידוע לך הפתרון לבעיה. למה שלא תשתף אותנו ?! (הרי לא למטרה זו נועד הפורום?!)

פורסם

כנראה שהמכוניות מהדגם הנ"ל לא אוהבות "לקום" מוקדם. ב- 10-15 הדקות הראשונות, גם הסל"ד בבין עירוני גבוה מהרגיל (100 קמ"ש ב-2700 סל"ד, לדוגמא).

• תוכן חדש...