Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנסה להסביר:

במצב תקין כשאין אוויר במערכת, כל הרשת של הרדיאטור מלאה בנוזל קירור ולכן אם מעבירים יד על פני הרשת שפונים לכוון המנוע, מרגישים את החום מפוזר על פני כל משטח הרשת באופן אחיד.

לעומת זאת, כשיש אוויר במערכת, הם כלואים בחלק העליון של הרדיאטור והוא קר משמעותית כי נוזל הקירור לא נמצא שם.

נעם

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבר נמאס, החשד שלי שנוצר לחץ כלשהו במנוע.

מה זה יכול ליהיות?

בדיקת לחץ הפוך, רוב הסיכויים שנגלה שצריך שיפוץ ראש.

שימו לב גבירותיי ורבותיי, תפנית בעלילה!!

בהודעה הפותחת את השרשור ניר אינו מבין מה גורם ללחץ העודף במערכת הקירור. רק קצת מתחילים ללחוץ אותו אל הקיר, ופתאום מתגלה העובדה שקרוב לוודאי שהמנוע זקוק לשיפוץ ראש.

זה כמובן אינו מונע מניר הקומבינטור, שלא לומר הקמצן, לאמץ לחיקו שלל קומבינות שכל תכליתן היא הארכת סבלה של הפיז'ו המסכנה והשארת כמה שיותר מרשרשין בכיסו, תוך שהוא מגדף ללא הרף את המהנדסים הצרפתיים שתכננו את הרכב הזה.

ומדוע מלכתחילה הקומבינטור הקמצן פתח את השרשור הזה? או כדי להשקיט לעצמו את המצפון ("הנה, אני כן משקיע ומחפש פתרון לבעיה") או כדי לזיין לכולנו את השכל. תחליטו אתם.

עאלכ תקנו סקודה פאביה... לך תעבוד על מישהו אחר. רק הביטוח השנתי יעלה לך כמו התיקון של הפיז'ו, וזה עוד לפני ירידת ערך ופרמיה על ההתעללות שבוודאי תעבירו את הרכב הזה.

אגב, קמצן: FYI, בכל פקק של רדיאטור/מיכל עיבוי קיים שסתום שתפקידו לשחרר לחץ כאשר הלחץ במערכת עולה מעל ערך מסוים. זאת לא המצאה שייחודית רק למהנדסים הצרפתיים ה"מחורבנים" שאתה כל כך אוהב לקלל. העניין הוא שבטמפ' עבודה תקינה ובמנוע שבו אין מעבר של גזים מתא השריפה למערכת הקירור השסתום הזה כלל אינו אמור להיפתח - הוא מיועד רק למקרים של התחממות, בדיוק כדי למנוע את התופעות שאתה חווה. אתה מבין, הבעיה היא לא בצינורות שקופצים או בשסתום שמשחרר או לא משחרר לחץ, הבעיה היא בכך שמלכתחילה יש במערכת לחץ גבוה. אבל כדי לתקן את זה צריך להשקיע כסף, וזה כמובן מנוגד לעקרונות שלך. כל הזין.

יאללה, אפשר לנעול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד היקר.

קפאך שד ? מה נכנסת בבחור ? סה"כ חיפש לפרוק קצת רגשות/תסכול מה 406 שלו.

מפה ועד לתגובות שלך, הדרך ארוכה !

אני שמח שהספקתי להגיב לפני שהשרשור ינעל (אם בכלל).

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
שימו לב גבירותיי ורבותיי, תפנית בעלילה!!

בהודעה הפותחת את השרשור ניר אינו מבין מה גורם ללחץ העודף במערכת הקירור. רק קצת מתחילים ללחוץ אותו אל הקיר, ופתאום מתגלה העובדה שקרוב לוודאי שהמנוע זקוק לשיפוץ ראש.

זה כמובן אינו מונע מניר הקומבינטור, שלא לומר הקמצן, לאמץ לחיקו שלל קומבינות שכל תכליתן היא הארכת סבלה של הפיז'ו המסכנה והשארת כמה שיותר מרשרשין בכיסו, תוך שהוא מגדף ללא הרף את המהנדסים הצרפתיים שתכננו את הרכב הזה.

ומדוע מלכתחילה הקומבינטור הקמצן פתח את השרשור הזה? או כדי להשקיט לעצמו את המצפון ("הנה, אני כן משקיע ומחפש פתרון לבעיה") או כדי לזיין לכולנו את השכל. תחליטו אתם.

עאלכ תקנו סקודה פאביה... לך תעבוד על מישהו אחר. רק הביטוח השנתי יעלה לך כמו התיקון של הפיז'ו, וזה עוד לפני ירידת ערך ופרמיה על ההתעללות שבוודאי תעבירו את הרכב הזה.

אגב, קמצן: FYI, בכל פקק של רדיאטור/מיכל עיבוי קיים שסתום שתפקידו לשחרר לחץ כאשר הלחץ במערכת עולה מעל ערך מסוים. זאת לא המצאה שייחודית רק למהנדסים הצרפתיים ה"מחורבנים" שאתה כל כך אוהב לקלל. העניין הוא שבטמפ' עבודה תקינה ובמנוע שבו אין מעבר של גזים מתא השריפה למערכת הקירור השסתום הזה כלל אינו אמור להיפתח - הוא מיועד רק למקרים של התחממות, בדיוק כדי למנוע את התופעות שאתה חווה. אתה מבין, הבעיה היא לא בצינורות שקופצים או בשסתום שמשחרר או לא משחרר לחץ, הבעיה היא בכך שמלכתחילה יש במערכת לחץ גבוה. אבל כדי לתקן את זה צריך להשקיע כסף, וזה כמובן מנוגד לעקרונות שלך. כל הזין.

יאללה, אפשר לנעול.

אתה מכיר אותי?

אתה יודע איך נראה החשבון בנק שלי?

תפנית בעלילה, מי ישמע משפט בדלתיים סגורות.

השסתום שיש בפקק (חדש) לא עושה תעבודה, מה אנו מסיקים מכך? (עזוב אותך התחממות או לא, הוא צריך לשחרר לחץ.)

תחשוב מה שאתה רוצה, אני לא שם עליך, אתה סתם שופט מבלי לראות את הרכב, מבלי לראות את המצב האמיתי, שופט דרך המסך (התעללויות שהפאביה תעבור), ה406 הזו ננהגה 170KKM בידי מבוגרים ששמו D ורבע גז ונסעו לדרך, בחיים ב170KKM הוא לא הגיע ליותר מ4K חוץ מבעליות קשות מאוד שזה הגיר מושך אוטומטית.

(הסיבה שלא רשמתי אחרי 170KKM היא שעלו לרכב עוד 3 נהגים, שגם הם שומרים, אבל עדיין אני לא יכול לתת מילה, וחוץ מזה שבחצי שנה האחרונה, הרכב עובד כמו מונית! אחד בא האוטו לא מספיק לנוח השני מניע נוסע, ככה בוקר צהריים ערב לילה)

וזה לא רק נהיגה, זה התחזוקה של הרכב, עצם זה שהוא לא דרך בחיים במורשה יצרן (כל התקופה בבעלותינו) כבר צריך לומר לך הרבה. (נשב על כוס קפה ונסביר לך).

רק תבוא לשמוע את המנוע מניע ואיך הוא נשמע שהוא עובד, כבר אתה תשנה דעתך. (ביחס למנוע עם 230kkm, וכבר ראיתי 406ים עם מנוע זהה ורעש של מכסחת דשא.)

סבבה אז אתה היית שופך מזומנים על הרכב הזה, אתה פראייר.

המהנדסים והמנכלים וכל מי שמחזיק את קונצרן פיג'ו הם טיפשים, עובדה שהם איבדו את הפנים שלהם (המאפיינים הצרפתים) במכוניות החדשות.

אני אומר לך שעוד כמה שנים בודדות, הצרפתים יקרסו.

אני או המנהל יחליט מתי לנעול.

אלעד היקר.

קפאך שד ? מה נכנסת בבחור ? סה"כ חיפש לפרוק קצת רגשות/תסכול מה 406 שלו.

מפה ועד לתגובות שלך, הדרך ארוכה !

אני שמח שהספקתי להגיב לפני שהשרשור ינעל (אם בכלל).

אריאל.

צריך להעביר לבנאדם כמה שיעורי כלכלה וכמה שיעורים לחיים.

פורסם

כל רכב ישן מגיע באיזשהו שלב לנקודה, בה המשך ההשקעה בו אינו כדאי.

ניר, שמתי לב שדעתך על היצרנים הצרפתיים מושפעת באופן ישיר מהמצב המכאני של ה 406 שלכם.

כשהיא הייתה תקינה - מכוניות צרפתיות היו הטובות ביותר בעולם.

כשהיא מתקלקלת- מכוניות צרפתיות הפכו לזבל ומהנדסים לטיפשים.

בכל מקרה - דיונים לגבי טיב יצרן זה או אחר מומלץ לנהל בפורום יועץ לרכישה או בפורום כללי.

נראה לי שבהחלט מיצינו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...