Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לקרוב משפחה שלי יש טאורג וי 8 שעושה ביום טוב 1:6 הבן אדם נוהג רגוע ועדין הוצאות הדלק מטורפות בגלל שהוא נוסע הרבה.

אז למה הוא מחפש מה לעשות במקוםלהחליף רכב? כי הוא מאוד מרוצה ממנו. יש מה לעשות או כדי לשקול רכב אחר?

תודה מראש!

פורסם

מנוע כזה ותצורת רכב כזו הם נקודת פתיחה מאוד בעייתית למי שצריכת דלק מדאיגה אותו.

אם הרכב מתוחזק כמו שצריך לרבות צמיגים ולחץ אוויר, ואין ברכב משא כבד ומיותר... אז צריך להחליט או שחיים עם זה או שמחליפים.

אתה מתאר נהיגה עדינה, אז מה כבר אפשר להציע. לא מאמין שיש צ'יפ שיוכל להשיג את המטרה המיוחלת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה על התשובה, בכל זאת, האם קיימים צ'יפים לרכב הזה שיכולים לשפר ביצועים ללא עליה בצריכת השלק? הסן אדם לא ידע על קיום הצ'יפים והוא התלהב, מעוניין לנסות כמה תוכנות ניסיון.

פורסם

יש יצרני צ'יפים שמציעים להתקין כמה תוכנות(אפשר להעביר בינהן ע"י ידית בקרת השיוט או שלט).

אחת מהתוכנות היא תוכנה שמורידה את הספק המנוע ומביאה לחסכון בדלק.

אני לא יודע כמה זה יחסוך. יש לנו Q7 עם מנוע זהה V6 בנפח 3.6. רכב שתיין, אבל מנגד גם לא ציפינו למשהו אחר.

פורסם
הקיו 7 עם צ'יפ? הטאורג וי 8 לא 6

סורי לא שמתי לב לעוד 2 צילינדרים.

ה-Q7 בלי צ'יפ. תשלח הודעות פרטיות לחבר'ה מפיטסטופ, E&A ותשאל מה יש להם להציע.

1-6 זה סביר למנוע V8, זה בערך מה שהמוסטאנג אצלי עושה. נשאל את זה ככה- לאיזה צריכת דלק בעל הרכב מצפה להגיע?

פורסם

במקרה הטוב אני מאמין שהוא יקבל עוד ק"מ לליטר וזה יבוא על חשבון הפחתת הספק(בהנחה שקיים צ'יפ למנוע הנ"ל).

בנוסף צ'יפ עולה 2600-3000 ש"ח, התקנת מס' תוכנות עולה עוד כמה מאות שקלים.

בדיעבד היה צריך ללכת על ה-3.0TDI כנראה.

פורסם

צריכה של 1/6 במנוע V8 כזה זה בסדר גמור,

אצלי פאג'רו בנזין מנוע 3.8 V6 אם אני נוהג ממש אגרסיבי וקורע אותו אני מגיע ל 1/4.5 ואם נוהג רגוע כמו זקנה אז מגיע ל 1/7.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...