Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי רכב יד שנייה פיג'ו 307 ואחרי חודש שמילאתי גז ,פתאום המזגן לא קירר בכלל אלא רק הוציא אוויר חם,

לכן לקחתי את הרכב למרכז שירות מורשה של פיג'ו וגילו את הדברים הבאים:

1)המעבה דולף

2)דליפת גז (מן הסתם גם חסר גז ושמן)

3)תריס חום קור מקולקל

לבסוף החלטתי לתקן את הדברים הבאים:

1)המעבה שעלה 900 ש"ח -תחליפי (מזה אומר?) +עבודה 312 ש"ח

2)שסתום שירות לצינור מזגן 31 ש"ח

3)ווקום גז ומילוי שמן 250 ש"ח

האם המחירים מוגזמים?

כרגע המזגן מקרר לא במלוא הקור המוסכניק אמר שזה עובד בערך על 50% ושצריך לתקן את התריס חום קור הזה,מזה התריס הזה???!?

מומלץ לתקן?האם באמת יהיה שיפור אם אני אחליף את התריס?

אשמח לשמוע את דעתכם לדעת ,כי לי באמת שאין שמץ של מושג..

תודה ושבת שלום

פורסם

תריס חום קור מופעל על'יי מנוע חשמלי או קבל מכני , מפריד בין מעבר של אויר קר לאויר חם אל תא הנוסעים לפי בחירה חם או קר.

מושגים : תחליפי - מקורי

" תחליפי " זה חלק חדש אך ללא בקרת איכות יצרן . זה לא מחייב שהאיכות היא גרועה. אך יש הרבה סחורה גרועה בשוק.

"מקורי" חלק שעבר בקרת איכות יצרן , ומגיע באריזת סמל יצרן הרכב.

לאחר תשלום של כ 1500 ש'ח אני ממליץ לתקן גם את מדף חום/קור ולהנות ממזגן בתפוקה מלאה , וכמובן זולה בדלק משמעותית ממזגן עם מדף תקול . ( ערבוב של אויר חם עם קר לא מבוקר במערכות מעלה את תיצרוכת הדלק משמעותית)

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

הספוג השחור שיוצא לך, זה כנראה חלקים מהספוג איטום של התריס,

אם זה המצב , ואתה רוצה פיתרון זול , אז תנתק את הראדיאטור חימום ברכב, ולבטל את החימום, ומקסימום בחורף תחבר אותו בחזרה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...