Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי מעונין לדעת כמה אמור לעלות רדיו-דיסק עם כניסת USB, רמקולים קדמיים (6" ניראה לי), טוויטרים ורמקולים אחוריים כולל התקנה?

מה שחשוב לי זה מוצרים של חברות טובות (קנווד, קלריאון, פיוניר וכו') אבל דגמים יחסית פשוטים וזולים. קיבלתי כמה הצעות ואני מעונין בחוות דעת נוספות על מנת להגיע להחלטה הנכונה.

כמה הדבר אמור לעלות (כולל התקנה), והאם כדאי לי לקדוח חורים לרמקולים 6*9 במדף עץ מתחת לבגאז' או שמע לנסות לדחוף לשם רמקולים קטנים יותר במקום הייעודי שלהם?

אשמח לכל תגובה או עצה.

פורסם

בזמנו הייתה לי פיאסטה 95', אם זאת אותה צורה אז הרמקולים הקידמיים, ללא הגבהה או קומבינה כזאת או אחרת הם 5.25,

עם הגבהה תוכל לשים 6.5,

אתה מעוניין גם במגבר?

מה התקציב הכולל?

לחתוך את המגש האחורי בשביל רמקול 9*6 לא תמיד משתלם, אם אני לא טועה המגש האחורי הוא דק ממש,

ויתכן שתצטרך לחזק אותו.

פורסם

כן, הפיאסטה היא אותה צורה כמו ה-95.

אני לא מעונין במגבר אלא רק ב-4 רמקולים וטוויטרים ומכשיר עם תמיכת USB.

בנתיים, מחיפושים ביד2 ושאילה בחנויות, קיבלתי הצעה בסביבות ה-1000 ש"ח כולל התקנה וכולל רדיו דיסק של פיוניר או איזו חברה טובה עם יציאת USB. האם זה ניראה לך סביר או יש פה איך לחסוך (במידה ואני שם רמקולים ייעודיים קטנים יותר - אם הם לא מייקרים, או לחסוך בצורה אחרת כלשהי)?

אני גם ממש מחפש מערכת משומשת וזולה אבל בנתיים בלי תוצאות...

פורסם

לפי דעתי ,וותר על הרמקולים האחוריים, ושים קומפננט מקדימה, לגבי המערכת שים לב שכמובן יש בה את הפיצרים שאתה מחפש ותבדוק טוב שהיא מהסדרה האחרונה של המוצרים, שלא ימכרו לך דגם משנה שעברה (למשל אם אתה מחפש פיוניר אז תבדוק שהיא מופיעה באתר של פיוניר ישראל)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...