Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מה אני יכול להגיד? אני פשוט מודה לה' שאני עדיין חי, אני עד עכשיו רועד.

היום בסביבות השעה 1 יצאתי מבית הספר עם האוטו שלי. הגעתי לצומת מרומזר עם פניה ימינה ושמאלה וישר, ואני צריך להמשיך ישר.

הגעתי לצומת והיה אור אדום, עצרתי לפני המעבר חציה הכל טוב ויפה (הייתי הרכב הראשון והיחיד ברמזור).

ברגע שהאור התחלף לירוק התחלתי לנסוע ושהגעתי לאמצע הצומת לפתע הבחנתי בזווית של העין ברכב המתקרב משמאל במהירות מטורפת שאני לא מגזים, הוא היה לפחות על 90 - 100 קמ"ש ובלמתי הכי חזק שיכולתי (וכל זה קורה בהפרש של שניה, ובאיזור עירוני).

כמו שאתם מנחשים, הוא פשוט עבר באור אדום במהירות של לפחות 90 - 100 קמ"ש ופספס את האוטו שלי בסנטימטר! ופשוט המשיך בדרכו כאילו כלום לא קרה. אני רק מתאר לעצמי מה היה קורה אם לא הייתי ערני מספיק וממשיך לנסוע עוד מטר, הוא היה פשוט נכנס לי בדלת הנהג וקרוב לוודאי הורג אותי במהירות הזאת.

הנה תמונה להמחשה של מה שהתרחש:

bimfxs.png

ויש לי שאלה, אם נגיד הוא היה נכנס לי בכנף הקדמית ומרסק לי את האוטו (קרוב לוודאי טוטאל-לוס) מה היה קורה? לי אין מקיף ואני משער שגם לו (דיהאטסו שרייד מודל 95 - 97) לא היה מקיף. האם הנזק היה עליי? והיו מציעים לי לתקן את האוטו או שהייתי חייב להוריד אותו מהכביש ולא הייתי מקבל כלום על האוטו?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אם היתה מתרחשת תאונה באשמתו ויש לו ביטוח צד ג' הביטוח שלו היה משלם את הרכב שלך. אם לא היה לו ביטוח היית צריך לתבוע אותו ולקוות שיש ממה לקחת את הנזק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברכת הגומל !

אור ירוק הוא לא "בליינד" חובה לבחון צומת לפני הכניסה אלייה :

רכבי בטחון בתפקיד שועטים

אמבולנסים

נהגים חולמניים

או סתם כאלו שלא שמים פס

כל אחד מאלו יכול לחתוך אדום .

עזוב את השרייד במנוחה ,העיקר שאתה בסדר.

Gn'f'R

פורסם

בראשל"צ בין שכונת כרמים לנווה שקמה יש צומת מרומזרת שזה קורה שם באופן קבוע, אולי לא במהירויות כאלה גבוהות, אך אני תמיד מחכה שנייה לפני שאני מתחיל לנסוע, בכל יום אני נתקל בתופעה הזאת.

פורסם
מסתוריות הן דרכי האל מה לא ידעת?, כנראה שהוא רצה אותם קרוב אליו ולהשאיר ילדה קטנה לבד (נאמר בציניות)

הם באמת נסתרות ומסתוריות (לא בציניות).

Gn'f'R

פורסם

קודם כל אני שמח שיצאת מזה בשלום! בריאות הכי חשוב!

ובכלל בזמן האחרון אני שם לב שזה פשוט טרנד חדש לעבור באור אדום (שלדעתי האישית היא אחת מעיברות התנועה החמורות ביותר), פשוט ככה, לעבור באור אדום כאילו כלום לא קרה.

פורסם

ראשית,אכן מזל שהיית ערני ועצרת בזמן,אני שמח שאתה בריא ושלם.

שנית,לגבי הגומל,אני חושב שזה מיותר להפוך את הדיון הזה לדיון על האם צריך ורצוי להגיד הגומל או לא.

איש איש הישר בעיניו יעשה,מה גם שלהזיק זה בטוח לא יזיק,מקסימום לא יועיל,ואת זה אני אומר בתור חילוני אשר מעולם לא בירך הגומל.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
בראשל"צ בין שכונת כרמים לנווה שקמה יש צומת מרומזרת שזה קורה שם באופן קבוע, אולי לא במהירויות כאלה גבוהות, אך אני תמיד מחכה שנייה לפני שאני מתחיל לנסוע, בכל יום אני נתקל בתופעה הזאת.

על רחוב משה דיין בדיוק באזור הזה לכיוון מזרח הנתיב השמאלי נגמר בתחילת הצומת (נועד להשתלבות למי שפנה שמאלה אל הכביש)

ביום שמח וחגיגי של סופש דהר לו נהג פג׳רו במהירות שקשה להעריך (כי הוא נעלם כמו שהופיע) בנתיב השמאלי הזה כשאני מימינו ופשוט השתלב כמעט לתוך המכונית שלי כשנגמר לו המסלול, מיותר לציין איך הייתה מגיבה פיאט פונטו קטנה וקלילה במקרה של מכה משמאל (סביר להניח שסיבוב ואיבוד שליטה ותוך כדי כך תאונה עם עוד רכב או שניים שכן הכביש הזה פעיל יחסית)

בקיצור, כיף בכביש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מי יתן ותחיה חיים ארוכים ונטולי תאונות.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

"בעמק יפה בין כרמים ושדות. עומד רמזור בין 2 דרכים עקלקלות

ומי עובר ברמזור?

מצד אחד תלמיד מבוהל, ללא מקיף- לא חכם בכלל

מצד שני ערס עם שרייד, לעבור באדום- לא מפחד.

אץ ורץ לו התלמיד על דוושת התאוצה, בזמן שהערס מראה לו את האצבע הצמודה לזו המורה

חוזר התלמיד המבוהל לביתו, פותח איטרנט ושם מגלה לתדהמתו-

הרי שאין לסמוך על אור ירוק, אמר חברו

עלינו לבדוק, ימין ושמאל, משום שישנם טיפשים בכבישים

כמובן, כל זאת בגלל שלאף אחד לא מתחשק שיגרדו אותו עם שפכטלים...."

פורסם

לא כל רכב אפשר לבטח בביטוח מקיף, רק שתדע. מעבר לזה, לשיר יש סיכוי בין הלהיטים..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

:roflmao:

סחטיין על היצירתיות shayulmer

וכמו שאמרו, אור ירוק הוא -אחד- התנאים למעבר בטוח בצומת. מסתכלים לשני הכיוונים לפני שחוצים צומת בדיוק כמו שחוצים מעבר חציה, אי אפשר לדעת מאיפה יבוא המטורף הבא.

• תוכן חדש...