Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי את הסאב JL12W1 בתיבה אטומה אני מחפש שהסאב ייהיה יותר מורגש האם הפיתרון זה לקנות תיבה פתוחה? או שאני אצטרך להחליף סאב? כי החלפת סאב זה לא תקציבי בשבילי כרגע ( אני חייל )

אגב אי מאמין שהסאב לא מנוצל עד הסוף מכיוון שיש ברשותי רק את המגבר JBL1004 והוא מחובר גם אל הסאב וגם אל הדוטק אוביישן 6.5 אינץ אין לי תקציב כרגע להחליף כרגע סאב או לקנות ולחבר עוד מונובלוק.

המטרה העיקרית שאני רוצה שאני יושב עם חברים שעושים על האש וכאלו לפתוח את האוטו שתהיה מוסיקה ברקע שישמעו טוב והבאס לא נשמע כ"כ טוב אני חושב שבגלל שהתיבה אטומה זה חוסם ונשמע מגעיל כזה.

עריכה:

הכוונה שאני פותח את האוטו ושם מוסיקה הסאב נשמע עצור וחנוק כזה... בתוך האוטו הוא נשמע טוב, זו הכוונה.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

המעבר מאטומה לפתוחה יתן לך להרגיש יותר את הסאב.

תחבר את הסאב בגישור תוכל להפיק יותר.

או שתיקח כבל ארוך ותשים את הסאב ליד המנגל :)

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

בהחלט, תיבה פתוחה ע"פ הוראות יצרן תגרום לסאב להיות מורגש בהרבה.

Clarion CZ500 | Infinity 6500CS | Kicker KX350.4 | Sundown SAE 1000.1d | Pioneer TSA6973E | Kicker L5

פורסם
בהחלט, תיבה פתוחה ע"פ הוראות יצרן תגרום לסאב להיות מורגש בהרבה.

יש לי CERWIN VEGA HED12 בתיבה המקורית אטומה של לא זוכר כמה ליטרים (בינונית) הצליל פאנצ'י ואני אוהב את זה, אבל עוצמה גבולית.

האם הסאב ישמע טוב בתיבה פתוחה?

פורסם

ישמע טוב זה עניין של טעם, אם אתה מחפש יותר עוצמה אז תיבה פתוחה זה מה שאתה צריך.

Clarion CZ500 | Infinity 6500CS | Kicker KX350.4 | Sundown SAE 1000.1d | Pioneer TSA6973E | Kicker L5

פורסם

אם הבאס נשמע טוב בתוך הרכב ולא מחוצה לו- זאת אומרת שהסאב עושה עבודה טובה. אתה יכול לנסות לעבור לפתוחה, לא בטוח שהבאס מחוץ לרכב יתחזק באופן משמעותי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצטער שלקח הרבה זמן להגיב לא היה לי זמן אני כל הזמן בצבא ( גם כרגע רק שעכשיו יש לי טיפה זמן פנוי )

אני אחליף לתיבה פתוחה ואקווה שזה יישמע טוב :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

לפי דעתי אם אתה קצר בכסף , תנסה לשים ברכב סאב עם תיבה פתוחה של מישהו ,רק לצורך בדיקה ,ותראה איך זה נשמע לך בתוך הרכב- זה יותר חשוב לטעמי מאיך זה נשמע בחוץ ,אם תאהב תחליף תיבה (אם אין לך כסף פשוט תקדח בה חור...)

נכון שאם אתם עושים על האש וישבים ליד הרכב תיבה פתוחה תשמע יותר טוב , אבל בתוך הרכב זה סיפור אחר

אני לא סבלתי את התיבה הפתוחה , ועברתי לאטומה , ואני ממש מבסוט מזה , לדעתי תיבות אוטומות נשמעות הרבה יותר טוב בתוך הרכב , מחוץ לרכב עדיף תיבה פתוחה , כמו בחיים זה הכל עניין של הקרבה .

מקווה שעזרתי

SCANSPEAK

פורסם

bengee- תרשה לי להסכים איתך ולחלוק עליך.

לכל סוג של תיבה יש יתרונות וחסרונות.

אכן יש עניין רב של טעם אישי בנושא, כל אחד מחפש דברים אחרים ונמשך לתוצאות שונות.

יש גם עניין של האלמנט עצמו. לנתונים הטכניים יש חשיבות בבחירת בתיבה. יש אלמנטים שינגנו טוב יותר באטומה ויש כאלו שינגנו טוב יותר בפתוחה.

הוופרים של DLS סקנדינביה למשל, מנגנים בתיבה פתוחה טוב יותר מאשר בתיבה אטומה, גם מבדיקה אישית וגם מפי אנשי DLS מתכנני הרכב DLS REVOLUTION. הדבר נכון לעוד כמה אלמנטים שיצא לי להתנסות איתם או לשמוע אותם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לי סאב סיני גם 12 אינץ שהוא חלש משמעותית מהסאב שיש לי כרגע וחיברתי אותו כבר התוצאה טובה רק שבאמת שומעים יותר חלש גם בפנים גם בחוץ כי הוא סאב ממש חלש ולא נציל נראה לי החברה שלו היא דומבאס.

מישהו ייוכל להביא לי מידות לפורט של הסאב שאני אקדח בו ואני אקדח בו ויחסוך לי המון כסף? ולקדוח מהקדימה נכון?

פשוט התיבה הפתוחה עם הסאב השני שיש לי החור בכלל למעלה ואמרו לי שזה לאנ נכון לעשות ככה שזה לא טוב, ואני לא אחליף בין התיבות כי התיבה שלי כרגע גדולה כמעט פי 2 מהתיבה עם הפורט פתוח.

פורסם

תשבור את השמשה האחורית ברכב.

הבאס מחוץ לרכב יתחזק פלאים!

וזה גם יעלה לך 0.0 שקלים.

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ( אני זוכר נכון את השם כן? ) מאוד בוגר מצידך.. ועכשיו ברצינות?

פורסם

זה לא נכון פשוט לקדוח חור להכניס צינור! תיבה פתוחה דורשת תכנון. צריך לדעת מה הגודל של תיבה,ריזה פורט (צינור) צריך (אורך וקוטר) http://www.jlaudio.com/12w1v2-4-car-audio-w1v2-subwoofer-drivers-92074

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אדי ( אני זוכר נכון את השם כן? ) מאוד בוגר מצידך.. ועכשיו ברצינות?

יש לך סאב יחסית פשוט של JL עד כמה שאני מבין ומגבר מיינסטרים סטנדרטי, אני מתאר לעצמי שגם מערכת החשמל כזו.

ואתה מצפה להרים שכונה ע"י מעבר לתיבה פתוחה?

כנראה שהפתרון הכי קל כאן הוא להיות בלי שמשה אחורית - אז כן, אני רציני כמו שזה נראה.

תגדיר מה המטרה שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עם סאב 18 במקום המושב האחורי. מבחוץ לא שומעים הרבה באס (רק רעידה של פח) מבפנים זה סיפור אחר, וזה מה שחשוב.

• תוכן חדש...