Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני צריך המלצה לרכב, כרגע עם יונדאי i30 ומרגיש טוב עם הרכב, נסיעה חלקה, שקטה . לרוב נהנה מהרכב.

הוזמנה i35 Supreme (כל האיבזור האפשרי- חישוקים,גג נפתח וכו') לפני מספר חודשים והיא עשויה להגיע בסוף מאי. עלותה בערך 125k, עם עיסקת טרייד אין על הרכב הנוכחי (חוסך לי כאב ראש במכירת הרכב הנוכחי).

השאלה היא האם זו העיסקה הטובה ביותר שאפשר לבצע ?

ראיתי סיאט לאון במבצע 120k במקום 150k, כרגע נשארו צבע אדום בלבד (תוספת 2k) בכל הארץ. אחת עם גג נפתח (תוספת 7k) ואחת בלי. ובנוסף עלות רישום (2k), ועלות חיישני רוורס והתקנתם (כ1k) = סה"כ 125k ללא גג נפתח.

אך לבטח רכשו אותם, דיברתי אתמול עם הסוכן וזה מה שנאמר לי.

דרך אגב, הסיאט לאון מקבילה לפולספגן גולף. האם מדובר על רכב זהה? והמחירים השונים נובעים מה"מותג"? ואיפה כאן באה לידי ביטוי הסקודה? האם יש לה איכויות עדיפות על פולספגן או פחות? כי המחירים כמובן שונים.

יש הצעות נוספות לרכבים אטרקטיבים אחרים? ראיתי מבצע על סקודה אוקטביה החל מ129k במקום 140k אבל אני מניח שמדובר בגירסת הבסיס ללא חישוקי סגסוגת, ללא איבזור ובקיצור רכב בסיס. ועל הדגם הזה הבנתי אין טרייד אין.

פורסם

הסיאט לאון זה רכב שעומד להתחלף, המבצע הזה הוא כנראה על המלאי האחרון ולאחריו יפסק השיווק, הרכב כבר לא הכי עדכני וזה הכי בולט ב-4 כוכבי הריסוק שלו אבל זאת עדיין עיסקה לא רעה בכלל לדעתי, אבל זה תלוי בצרכים שלך, להובלת משפחה למשל היא לא אידיאלית.

האוקטביה היא אכן בדגם הבסיסי ועם גיר 6 הילוכים אוטומטי רגיל במקום ה-DSG, תחליט אתה אם זה טוב יותר או לא.

ה-I35 לא רעה בכלל, אמנם לא חדשנית כמו המתחרות מבחינת יחידת הכוח והגיר אבל מרווחת ונעימה ומאובזרת לא רע, האם אתה מרוצה מהשירות של היבואן במוסכים? זה גם חלק חשוב מהרכישה ולא תמיד חושבים על זה.

שבת שלום.

פורסם

עד עכשיו היו ברשותנו 3 יונדאי ( לנטרה, אלנטרה, i30) ואני לא זוכר שהיא ראתה מוסך מתישהו.

אם זה כך אני מבין שעליי להישאר עם ההזמנה שבוצעה לפני חצי שנה- hyundai i35 supreme ?

פורסם

אני אומר מה דעתי לגבי הרכבים לא מה אתה צריך לעשות, את זה אתה מחליט.

לדעתי למשפחה מדובר ברכב טוב, הביצועים ואיכות הנסיעה יהיו מוכרים לך מה-I30 ובסך הכל האריזה קצת יותר גדולה והרכב מאובזר.

אולי כדאי שתיגש לסוכנויות ותבדוק את הרכבים בכדי להיות שלם עם הבחירה שלך.

פורסם

השאלה היא כמובן מהם הצרכים שלך.

אם אתה זקוק לתפוסה מלאה ברכב, ה-i35 היא האופציה הטובה ביותר לדעתי. הרכב המרווח בקטגוריה שלו, מאוד מלוטש, ומאוד מאוד יפה. אם אתה לא זקוק לתפוסה מלאה, אבל כן לתצורת סדאן (4 דלתות ובגאז׳), לך על האוקטביה. אמנם פחות יפה, אבל טובה יותר מכל בחינה, ובוודאי מבחינת ביצועים - שאין מה להשוותם ליונדאי. לדעתי גג שמש הוא לא ממש קריטי, וגם לא חישוקים, אבל ההחלטה שלך. מערכת מולטימדיה בעיניי יותר חשובה וכיפית ביומיום, ובאוקטביה יכול להיות שתקבלה - אולי בתוספת כמה אלפים. עוד אופציה מעניינת היא הפוקוס - אם חשוב האבזור בגירסת ה-1.6 ספורט (חישוקים קלים, בקרות שיוט ואקלים) ואם פחות חשוב בגירסת ה-2.0.

אם אתה לא זקוק לסדאן או למרווח גדול מאחורה - תבדוק את הלאון שמציעה ב-130 איבזור מלא (כולל גג שמש) על הכביש. אם ביצועים אינם בראש מעייניך, גם האופל אסטרה אופציה מצויינת, ומנסיון אתה יכול לקבל אותה עם הכל פחות או יותר (אפילו מושבי עור) ב-130 בערך. אופציה דומה היא השברולט קרוז, שמוצעת באותו מחיר עם איבזור מעט דל יותר.

פורסם
עד עכשיו היו ברשותנו 3 יונדאי ( לנטרה, אלנטרה, i30) ואני לא זוכר שהיא ראתה מוסך מתישהו.

אם זה כך אני מבין שעליי להישאר עם ההזמנה שבוצעה לפני חצי שנה- hyundai i35 supreme ?

בעקרון כן. ה35 היא שדרוג מה30 שיש לך שהיא טובה פשוטה ואמינה. ה35 זכתה להרבה שבחים במבחנים בעיקר במה שקשור לנוחות ואבזור. הביצועים סבירים עד טובים למי שלא מחפש רייסים ברמזורים. הלאון עיסקה מצויינת לכשעצמה עם ביצועים ספורטיבים שלא תחלום להגיע אליה ביונדאי. כמו שאמרו לך, אם אתה מרוצה ואוהב את היונדאי ואת השרות, אז מעבר לדגם החדש הוא הגיוני ובסך הכל אתה משדרג משהו מוכר וטוב. אם אתה מחפש מעבר לזה וריגושים מהנהיגה, תשקול את הלאון.

פורסם

מניסיון - עם 2 ילדים ועגלה הלאון בסדר גמור.

עם 3 ילדים ועגלה גדולה + אמבטיה וכיו"ב הייתי הולך על האוקטביה לנוכח תא המטען המצוין.

מבחינת מרווח הפנים, הלאון מאוד מרווחת הן מקדימה והן מאחור. מרווח הרגליים ליושבים מאחורה מצוין, ומאחר והספסל שטוח, אז גם מבוגר גבוה יכול לשבת במרכז.

יש לזכור שהלאון מוצעת במחיר הרבה הרבה יותר אטרקטיבי מהאוקטביה וברמת גימור גבוהה יותר.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני גם אוהב את הלאון והאוקטביה, אבל אין להתכחש לכך שבסיס הגלגלים שלהם קטן מזה של ה-i35 ביותר מ-10 ס״מ.

מבחינת מרווח ונוחות עירונית-משפחתית - אין על ה-35.

פורסם
אני גם אוהב את הלאון והאוקטביה, אבל אין להתכחש לכך שבסיס הגלגלים שלהם קטן מזה של ה-i35 ביותר מ-10 ס״מ.

מבחינת מרווח ונוחות עירונית-משפחתית - אין על ה-35.

המרווח ביונדאי מצוין, אם כי בולט לרעה מושב מרכזי אחורי מוגבה שמקשה על הישיבה. כמו כן מרווח הראש צפוף מאחורה.

מבחינת מרווח לרגליים וגודל כללי של תא נוסעים, היונדאי בהחלט מוצלחת, אבל ההפרש של 10 ס"מ בנתונים היבשים מורגש פחות במציאות.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...