Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הלכתי עם חבר למעבדה קרובה לבית להחליף את המסך השבור באייפון 4 שלו, סוכם מחיר של 200 ש"ח, המסך הוחלף, החבר ביקש את המסך השבור וקיבל. התקרבנו ליציאה ואז אמרתי לעצמי יאללה הכפתור בית באייפון שלי מזייף, נכניס אותו לתיקון.

הבחור רצה 150 ש"ח, ובסוף סוכם על 100 ש"ח.

עקבתי אחרי העבודה שהבחור עושה דרך קיר זכוכית כהה שמקשה על מה שאפשר לראות, ראיתי שהוא לא החליף את הכפתור, אלה רק הבריש אותו מבפנים עם חומר מסויים, לא היה אכפת לי, העיקר שיעבוד טוב.(ואכן הכפתור חזר להיות כמו חדש)

במהלך הסגירה של המכשיר הוא פתאום קם- "איזה באסה, נפלתי איתך, בטעות שברתי לך את הטאצ' של המסך, אני צריך להחליף לך עכשיו על חשבוני".

פירק את המסך והרכיב אחד אחר.

החזיר לי את המכשיר ונורא הטריד אותי כל המהלך, דבר ראשון אני בטוח שהמסך שהורכב לי הוא לא מקורי, ודבר שני חשדתי שהמסך לא באמת נשבר, כי לא באמת היה לו דרך לבדוק את זה, הוא לא הפעיל אותו אפילו.

מיהרתי למסיבת יום הולדת והחלטתי לוותר ופשוט לשלם ולבקש שיחזיר לי גם את המסך שלי "השבור".

סירב להחזיר לי בטענה שהוא חייב את זה למלאי , כששאלתי איך זה שאת המסך השבור של חבר שלי הוא לא היה צריך ואת שלי הוא כן צריך, אז הוא אמר שהוא פשוט הפסיד מסך איתי והוא חייב אותו.

מיהרתי ליום הולדת, לקחתי את המכשיר שלי והלכתי.

כשהגעתי הביתה ראיתי כתם מוזר על המסך, למחרת בבוקר חזרתי לשם ודרשתי שיחליף את המסך לאחר תקין, ודרשתי גם את המסך שלי, הוא החליף את המסך באייפון לאחד תקין ואחרי קצת ויכוחים הביא לי לבסוף גם את המסך שלי.

כמה שאלות, מה ההבדלים בין מסך מקורי ללא מקורי?

ושאלה שניה, יש לי הרגשה חזקה שהמסך המקורי שלי לא באמת נשבר והוא פשוט ניסה להחליף לי אותו באחד לא מקורי, יש דרך לראות אם הטאצ' של המסך באמת נשבר כמו שהוא טוען מבלי לחבר אותו לאייפון?

פורסם

נורא תלוי במסך.

אני החלפתי לאייפוד טאץ מסך ויש הבדל. המסך כבר לא חד כמו שהיה.

מצד שני החלפתי לאיפון 4 מסך (כי אישתי רצתה להחליף צבע לפנל והפנל מגיע עם המסך!) וזה נראה אחלה.

כל מקרה לגופו.

באמת נשמע מוזר. האם הפנל שקיבלת באמת שלך? (לפעמים יש שריטות או מדבקות ואפשר לזהות את הפנל).

האם אתה מרגיש הבדל באיכות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נשמע חשוד, לא יודע מה הוא עשה שם בדיוק אבל יש שם איזה קומבינה.

בוא נניח שהוא דובר אמת, וכשהוא דיבר על הטאצ' הוא התכוון לכבל שמתחבר ללוח אם, שכנראה נקרע לו תוך כדי ההרכבה ואת זה כמובן אפשר לזהות לפני שמרכיבים את האייפון. דרך אגב הזכוכית אחראית על הטאצ', או ליתר דיוק רשת המתכת הכמעט בלתי נראית שמתחתיה. ככה שאם הזכוכית זה מה שנשבר, אז היית רואה את זה.

לא אמור להיות הבדל בין מסך מקורי לחליפי, לפחות לא משהו שאני נתקלתי בו, ככה שאין לך מה לדאוג בקשר לזה.

בכל מקרה אני לא הייתי מתקרב למעבדה הזאת יותר, ואם תוכל גם תפרסם את השם שלה פה כדי שנדע כולנו לא להתקרב.

Stay Dirty

פורסם

מנצל את השרשור לדעת אם יש אפשרות לאושש כפתור בית עצל באייפון 4, האם אוכל בעצמי או שחייבים מעבדה?.

פעם מישהו העלה תהליך מסויים עם לחיצות על כפתורים שונים אבל אני לא מוצא את זה.

פורסם

תפתח את אחד היישומים, נגיד מזג אוויר, תלחץ על כפתור הכיבוי עד שמגיעה ההודעה "החלק לכיבוי".

עזוב את כפתור הכיבוי, ואז תלחץ לחיצה רצופה על כפתור הבית, עד שהוא יוצא מהיישום.

זה אמור "לאפס" את כפתור הבית, אבל אם זו בעיית חומרה, זה לא יעזור.

פורסם

אני לא חושב שהוא התכוון לכאבל או משהו כזה כשהוא אמר "טאצ'" .

הוא אמר לי שזה יראה בדיוק כמו המסך הישן של חבר שלי( היה קטע במסך פשוט שחור), אמר שזה הפלטה הכסופה מתחת לזכוכית.

אני בטוח שהמסך שהחזיר לי הוא שלי כי כמו שאמרו פה היו לי סימנים מזהים ,כמו שריטות במקומות מסויימים.

ודרך אגב, גיליתי עכשיו שלמסך שהוא שם לי יש 2 פיקסלים שרופים,לא מתכוון לחזור לשם.

מה שעוד יותר העלה לי את החשד שהמסך שלי בסדר גמור, כשדרשתי את המסך שלי בחזרה והוא סירב, הצעתי ללכת לחבר שלי ולהביא ממנו את המסך שלו השבור ואקח את שלי במקום זה, הוא סירב ואמר לו אבל המסך של חבר שלך שבור, אז אמרתי נכון גם שלי שבור לא? אז הוא אמר כן אבל שלך שבור מבפנים ולא רואים כלפי חוץ, אם מישהו יביא לי אייפון שלא עובד ואי אפשר לסדר אני אדחוף לו את המסך שלך ואקח את התקין,ואז הזכרתי לו שלפני כמה דקות הוא אמר שלמסך של חבר שלי ולמסך שלי יש אותו שבר פנימי שגורם לחלק שחור במסך, אז הוא כבר השתכנע ואמר טוב קח את המסך שלך, עזוב אל תביא לי את המסך של חבר שלך אני לא צריך אותו.

בגלל זה מעניין אותי לדעת איך אני יכול לבדוק אם המסך שלי תקין בלי להתחיל לפרק את האייפון לגורמים עכשיו.

ממה שקראתי באינטרנט המסכים הלא מקוריים הרבה יותר חלשים מהמקוריים, נשברים מהר יותר, נשרטים מהר יותר, ואין להם ציפוי אנטי טביעות אצבעות כמו שיש למקוריים.

פורסם

באינטרנט אנשים בדרך כלל לא מודעים למה שהולך במציאות.

יש 5 דרגות איכות של מסך, בין D לA+ , ויש שלושה יצרנים , אם תקח מסך בדרגה A+ לא משנה מאיזה יצרן אז הוא זהה לחלוטין בכול התכונות שלו כולל עמידות, אם תקח גרסה D אז הקונטרסט שלהם כול כך נמוך שזה זוועה להסתכל עליו.

בין דרגה A לדרגה A+ יש הבדל קטן בטביעות עצבעות, אפשר לבדוק את זה עלידי טיפת מים, מטפטפים טיפה אם נמרך אז זה A ומטה אם הטיפות נשארו בצורה שלהם אז זה A+ כמו המקורי בדיוק :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אם יש לך פיקסלים שרופים למה לא תחזור אליו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה העלות של מסך מקורי לאייפון 4 ומה העלות של תחיליפי?

יכול להיות שהוא רצה לשמור אצלו את שלך המקורי כדי למכור אותו כמשומש בעלות של כמה תחליפיים.

פורסם

אין מקורי :) כולם תחליפים, רוב הסיכויים שהוא רצה לשלוח את זה חזרה ליבואן בתור בלאי.

אודי A4

דימה.

פורסם
מנצל את השרשור לדעת אם יש אפשרות לאושש כפתור בית עצל באייפון 4, האם אוכל בעצמי או שחייבים מעבדה?.

פעם מישהו העלה תהליך מסויים עם לחיצות על כפתורים שונים אבל אני לא מוצא את זה.

בעזרתי כמה מכות של האייפון על שורש כף היד, או כל דבר חצי רך והבעיה מטופלת זמנית. ככה לפחות זה עובד אצלי.

פורסם
תפתח את אחד היישומים, נגיד מזג אוויר, תלחץ על כפתור הכיבוי עד שמגיעה ההודעה "החלק לכיבוי".

אתה ענק! :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

יש עוד טריקים כאלו?

Confidence In Motion

פורסם

אהבתי!!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

פעם הבאה אל תלכו לחאפרים בשביל 100 שקל! כל הזול הוא היקר!

לא סתם 200 שקל להחלפת מסך נשמע הזוי....

לכל הירושלמים...אם אתם צריכים מעבדה טובה ואמינה! "מרכז האייפון" 02-5334416

• תוכן חדש...