Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באפרוח, אבל לא מהפושטים הצהובים. לא יודע של מה בדיוק, בינתיים שללתי יען ואריה (לא שיש לאריה אפרוחים, אבל אחיינית שלי הסכימה איתי שלא מדובר באפרוח של אריה)

ובכן ע. (השם המלא שמור) מסתפק עד כה (שבוע) במים וגרגרי שומשום, מחפש חרקים בגינה (אבל הגינה הקטנה מוגבלת בכמות) ומסרב לכל דבר אחר (גרעיני חמניה מקולפים וטחונים למשל). הרשויות ביקשו משום מה שלא להאכיל אותו בלחם (מדובר על אחר הפסח לצורך העניין).

גם לתערובת ייעודית ע. מסרב (גרגרים גדולים מדי).

רעיונות מסוג: יש ברחובות בפינת רחוב הרצל חנות, היכנס ובקש דורבושרום טחון, יתקבלו בברכה (את הדורבושרום אני המצאתי, את רחובות אפשר להחליף גם בנס ציונה מצדי, אבל אז הרצל הופך לווייצמן).

התמונה היא להמחשה בלבד! (אפרוח שליו), ע. די דומה אבל קטן יותר.

Snow_mountain_quail_chick.JPG

נ.ב. הצעתי הייתה למסור אותו למוסד שערוך לקלוט יצורים מסוגו, והיא נדחתה על הסף.

פורסם

אבא שלי היה מגדל בילדותו תרנגולות (מהרגע שבקעו) ואמר שהם היו מאכילים את האפרוחים בביצה קשה (לא, זה לא קניבליזם:roll:)

שחתוכה דק דק, ואחרי שהם גדלים קצת, היו עוברים לגרגרי חיטה ופרורי לחם.

אתה יכול לנסות גם דוחן לציפורים

מקווה שעזרתי

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

הדוחן כבר כשל בניסוי (גס מדי, אולי כשיגדל עוד קצת) וביצה קשה חתוכה דק דק זו הצעה שקיבלתי גם מאחי, ומחר אני מקווה להעלות דיווח לאחר ההגשה.

וזה לא קניבליזם כי לא נראה לי שמדובר באפרוח של תרנגולת.

צוויץ! (תודה בשם האפרוח!)

פורסם

תן לו חתול! אוי, שיט, התבלבלתי בכיוונים... :-P

יעזור לאפיין איזה אפרוח זה, אתה יכול לצלם כדי שנוכל להשוות תמונות בגוגל או משהו?

אגב, בגירה עדיין עסוק בלאפיין את החבר החדש של אלעד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ע. די מזכיר את השליו מתחילת השרשור, אבל נואשתי מלנסות לזהות.

לא להתבלבל, האפרוח למטה!

attachment.php?attachmentid=282356&stc=1&d=1334351275

בתמונות כל האפרוחים דומים, ודי קשה למי שלא ממש מכיר לזהות בבירור. כשהם גדלים ההבדלים ניכרים, נחכה ונראה.

ע2.jpg

פורסם

זה נראה כמו אפרוח של חוגלה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תאמת הוא דיי דומה לאפרוח שאני גידלתי כשהייתי בויאטנם לתקופה יפה, מדובר באפרוח של תרנגולת קרב (ככה אני קורא להם)

הם לא נראים כמו אפרוחים רגילים בסגנון כמו ע' ובעקרון הרגליים שלהם ממש ממש ארוכות, בויטנאם כשהם גודלים פשוט משחררים שתיי זכרים והם בועטים באחד השני עם הרגליים והצפורניים המטורפות שלהם, יש למישהו מושג מאיפה אוכל להשיג אפרוח כזה בארץ? :|

פורסם

חוגלה, שליו, תרנגול קרב (מה שאני נוהג לכנות תרנגול ערבי) כל האפשרויות פתוחות, ויש אפשרויות נוספות. בשלב זה אין מספיק מידע כרגע על מנת להחליט בוודאות מה הוא, אבל זה בהחלט מסקרן!

הבנתי שניתן להבחין גם במין האפרוח מהיום הראשון (אפרוח הוא זכר עד שיוחלט אחרת) בפגישתנו הבאה אנסה לברר גם את זה.

לגבי ביצה קשה: מסיבות טכניות ע' לא זכה היום למנת החלבון הזאת, אבל אני מקווה להתעדכן ולעדכן בהמשך השבוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשיג עוד אחד כזה והם ישמרו לך על החוק והסדר בחצר

http://www.youtube.com/watch?v=ybVb3t560oY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גש לכל חנות חיות, רכוש מזון תרנגולות של RIBOS, עולה כ 7 ש"ח.

854535_chick.jpg

ביצה קשה זה גם מעולה ואם יש לך גישה לחנות שמוכרת זחלי קמח קטנים, הוא יזלול אותם בשמחה וזה מאוד יתרום לגדילה בריאה ונכונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...