Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי טסים בקיץ לאירופה, הם נוחתים בשוויץ ומשם הם רוצים להגיע ברכב לצרפת.

אני צריך קודם כול המלצה לGPS טוב בתקציב של 100$ לא יותר, הוא יוזמן מארה"ב כנראה מamazon.

חשוב שתיהיה אפשרות להתקין מפות ודיבור בעברית של אירופה ושל הארץ, יש דבר כזה?

הדבר השני הוא המלצה לאתר טוב להשכרת רכב, הם לא מחפשים משהו משוגע אבל גם לא משהו ממש פשוט.

הם מכוונים למשהו כמו BMW סידרה 1, אוודי A3, אלפה מיטו, רכבים לא גדולים מאוד ולא בזבזנים מאוד, אבל עם מעט יוקרה כוח וכיף.

הדבר השלישי הוא אם למישהו יש רשמים ממסלול דומה:

איך הייתה הנסיעה מבחינת קושי, אורך, נוף, כבישים וקלות הניווט?

מה המחירים של בקתות/חדרים בבקתות לצד הדרך שניתן להשכיר?

כול טיפ או המלצה שאפשר לתת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם SIXT גרמניה.

בגדול הכי משתלם לנחות במינכן ולשכור שם-ולחסוך בטיסה וברכב.

ממינכן לציריך לדוגמא זה 300 ק"מ ככה שזה די בקטנה.

הם מציעים סדרה 1 או GOLF GTI במחיר של 300 יורו לשבוע ללא הגבלת ק"מ.

סדרה 1 קבריו' או 308 קבריו' בסביבות ה-370 יורו לשבוע לא הגבלת ק"מ.

השכרה בשוויץ תעלה לך בסביבות ה-40% יותר כסף.

turboy

פורסם

שלום פרקש, באשר לרוב הנושאים, כבר יש כאן שרשורים אך ודאי תקבל עוד תשובות. באשר למחירי חדרים , זה תלוי. בין שבעים למאה יורו בערך. באשר למסלול, כדא שתציין היכן הנחיתה וההמראה- באיזו עיר, כמה ימים, ובאיזה תאריך בערך- כדי להימנע ממעברי הרים שחלקם חסומים גם בראשית יוני, לעיתים. כמוכן כדאי לציין העדפות תרבותיות, אורבניות והעדפות נוף.כך ניתן לסייע ביתר יעילות. מדבריך , למשל, כלל לא ברור לי מדוע לעבור לצרפת בטיול.[ אלא אם הנחיתה בג'נבה] בהצלחה.

פורסם

הנחיתה היא בג'נבה.

הנחיתה היא בתחילת יולי, בקיץ הקרוב.

מהות הטיול היא לא הנהיגה, הורי עוברים משוויץ לצרפת כדי לבקר קרובים שלנו, יש כמה דרכים לעשות את זה:

רכבת, טיסה, או רכב שכור.

הם חשבו על רכב שכור מכיוון שהנוף אמור להיות יפה מאוד, קראו שניתן לשכור בדרך בקתות יפות בהרים, סוג של חוויה נוספת ופחות משעממת מנסיעה ברכבת/טיסה.

המסלול לא השתנה, מקום הנחיתה לא השתנה, והיעד לא השתנה גם אם יש משהו טוב יותר.

תודה.

איך הGPS הזה?

http://www.amazon.com/Garmin-4-3-Inch-Portable-Navigator-Lifetime/dp/B003ZX8AZQ/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1332595168&sr=8-9

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מניח שכוונתך שהמסלול והיעד לא ישתנו בלשון עתיד. היה עוזר אם היית מציין היכן בצרפת כדי שיוכלו"לתפור" לך מסלול מתאים, יש גם הבדל בין ארבעה לשמונה ימים, למשל. בכל אופן-בנחיתה בג'נב ניתן ללנסוע דרום מיזרח לכוון מונט בלאן שהוא אתר ראשון במעלה.משמוני שבה מצוי הרכבל ניתן לנסוע למסלול שצורתו מעין משולש הפוך במפה מדרום לשמוני, הכולל את ואל ד'איזרו ,אל תורנס, העירה בופורט והעיירה אלברטויל. כבישי הרים לא קשים מדי. משם אפשר להצפי טיפה לכיוון אנסי.

לעומת זאת, אם פניך צפונית מג'נב ניתן להמשיך לעיר מולהאוס בצרפת שבה מוזיאון פריץ שלומפף למכוניות, לטייל באיזור בורגונדי יורה, ואם נותר זמן להצפין לדרך היין באלזס ולוריין. האפשרויות אינסופיות. כדי שתנסה למקד את העונים. כ"כ רצויה גם מפה.ן

פורסם
הנחיתה היא בג'נבה.

הנחיתה היא בתחילת יולי, בקיץ הקרוב.

איך הGPS הזה?

http://www.amazon.com/Garmin-4-3-Inch-Portable-Navigator-Lifetime/dp/B003ZX8AZQ/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1332595168&sr=8-9

טיפ קטן לא קשור ל GPS

שישכירו את הרכב בצד הצרפתי של השדה, מחיר ההשכרה יהיה זול משמעותית מהשכרה בצד השוייצרי.

ובאופן כללי, כל רכישה שאפשר להמנע ממנה בשוייץ ולדחות לצרפת תחסוך הרבה כסף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...