Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו, אני בטוח שאמצא שימוש ללפחות 2 מהסעיפים שציינת לעיל, תודה רבה לך.

אבל שכחת את הדבר הכי חשוב, איפה עלמות החן מסתובבות?!! (לא מדבר על נערות עובדות חלילה).

:)

בתקופה של החורף יש בשפע בכל בתי הקפה הפוקדים את אזור הטיילת. בקיץ זה כבר הרבה יותר קל, הים הומה אדם בכל ימות השבוע ותוכל למצוא את מבוקשך. וכרגע שאתה נהפך להיות תושב תלמד שסטיגמות זה לא סתם, כאשר תראה בנות שעם הלבוש הנכון יכולות להיות בקלות הסחורה של תל ברוך צפון אבל הן יושבות עם ערסים בכל מיני קיוסקים שותים רוסקי או פינלנדיה :-P

רוב הבנות באזור פה יוצאות לת"א או לראשל"צ (סינימה סיטי, מיץ' בר וכו').. אני בספק שהישועה תבוא לך מפה. אבל אתה תל אביבי, בנות זה מה שחסר לכם ?! :wink:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
AEF.CO.IL

קניתי אצלם כמעט הכל. מחירים מצוינים וסחורה איכותית למדי...

נכנסתי לאתר.. אמנם מחירים מצויינים וסחורה איכותית (נראה ככה) אך יקרים מדי עבורי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אומנם זו דירה חדשה, ואני יודע שלפעמים זה מבאס, אבל תחשוב על אופציה של יד שניה.

יש לא מעט אנשים שמוכרים מוצרים ממש חדשים, ובמחיר של 30-60 אחוז מחדש.

יצא לי דווקא לקנות כמה דברים שהיו ממש חדשים ובחצי עד שליש מחיר מחדש.

הדבר היחידי שלא הייתי מתפשר זה מזרון :-)

פורסם

ברגע שראיתי נזכרתי בפוסט הזה, אז צילמתי לך.

בהצלחה :)

נ.ב

זה מעיתון ישראל היום של יום שישי.

IMG_2907.jpg

untitled.JPG

זה נכון

פורסם

נ.ב

אתה תמצא את זה בכל שבוע. סתם חארטה.

פורסם

נ.ב

מצחיק. ביום שישי נסעתי לשם עם חבר, אין שם שום מכירה מיוחדת, אין שם אנשים כמעט, זה בדרום העיר ביפו וממש אין שם

מבחר או מאות רהיטים כמו שכתוב בפרסומת ואם המחירים שם בחצי המחיר, לשלם כפול על זה במתכונת "רגילה" לא הגיוני

בעליל.

כמו שחברי נקמיצ'י טוען - באמת חרטה ברטה. אגב, כבר כמה חודשים טובים הם מריצים את אותו הסיפור של הנחות בין בימים

מסויימים ובשעות מסויימות שזו גם חרטה - לא היתה שום מכירה מיוחדת כשהייתי שם.

בקיצור, במדינה הזאת, אין מתנות בחינם, אבל חרטטנים - יש בשפע.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...