Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בסיטרואן C5 2003 שלי מותקן מצבר וורטה 74 אמפר. הרכב עמוס מחשבים וחשמלים שונים לכן הוחלט בזמנו על ידי הבעלים הקודם לשים את המצבר הגדול ביותר שנכנס. אני מעוניין להשאר עם מצבר חזק ככל האפשר.

עברו שנתיים מאז שרכשתי את הרכב, ואני מעוניין לדעת את גילו של המצבר כדי להקדים תרופה למכה ולהחליף אותו (אם צריך) כדי למנוע תקלות.

חיפשתי תאריך יצור\תפוגה על גבי המצבר ולא מצאתי. איך ניתן לקבוע את גילו של המצבר? מה המחיר העדכני למצבר כזה והאם ניתן להחליפו לבד ברכב מסוג זה (כיבוי רכב, המתנה של כמה דקות למצב שינה, ניתוק, החלפה, חיבור, המתנה של כמה דקות והתנעה?). מה לנתק\לחבר קודם - מינוס או פלוס?

שימו לב - אני מבקש עזרה ספציפית לגבי סיטרואן C5 דור ראשון.

תודה רבה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• ספונסר פורום
פורסם

כמי שמחזיק C5 מזה 9 שנים איני מכיר משמעויות מיוחדות לרכב זה מלבד הפעלת מנוע חשמלי למערכת ההידראולית בטרם תחילת הנסיעה.

המערכות החשמליות שברכב מופעלות כאשר הרכב מונע ואז האלטרנטור אמור לספק את כל דרישות הזרם מבלי להישען על המצבר.

מועד מכירת המצבר מוטבע בחותמת חום על המצבר, אם קשה לך להבינו שלח תמונה או ציטוט.

אין במצברים תאריך תפוגה - מצבר טוב יחזיק יותר משנתיים בקלות

זה תלוי לא רק באיכות של המצבר, אלא גם במערכת החשמל ברכב, פרופיל הנסיעה, אחריות הנהג שלא לשכוח אורות

אין סיבה להחליף את המצבר אם ההתנעה מהירה בבוקר קר גם אם הוא בן 4 שנים.

אין בעיה טכנית להחליף את המצבר לבד וללא גיבוי חשמלי, קח בחשבון שאם לא תבצע גיבוי, זכרונות מחשב תא הנוסעים ימחקו. אם חלונות הרכב יצאו מאיפוס, תמצא בקלות בפורום איך לאפסם או פנה אלי בפרטי.

אני ממליץ להמשיך עם קיבול של 74AH, בכל מקרה על תרד מ 70AH.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

הי רן, נעים להכיר.

תודה רבה על התשובה. ההנעה קלה מאד גם בבקרים ירושלמים קרים, לכן נראה לי שאמתין עם ההחלפה.

סופ"ש טוב,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...