Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סלח לי אדוני האפיפיור, כי חטאתי.

 

לא אפיפיור ולא בא להטיף לרגע, אבל בחיית אללה על מה אתה מתלונן? שעשית עבירת תאונה חמורה במקום נידח אז לא מגיע לך עונש?

פורסם

כן הוא לא חגר חגורה,ואז הוא יכל לעוף במקרה תאונה לצאת דרך השמשה בגלל שתמיד נוסעים בחניון במהירות גבוה, ואז לפגוע בהולך רגל תמים שבדיוק עשה הליכה ב -4 :screwy: "עבירת תאונה חמורה" אוי גוואלד

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לי דווקא הייתה חוויה חיובית איתם.

לפני למעלה משנה נסעתי מהר בשעת לילה מאוחרת. הנסיבות לא חשובות, מגיע לי. במקום 70 נתפסתי על 100 לאחר הפחתה.

שלחתי בדואר רשום בקשה להמרת הדוח לאזהרה, בכל זאת, דוח ראשון מאז שנת 1978 8).

 

אחרי למעלה מחודש התקשרתי לבדוק את הדופק. המתנתי על הקו כמה דקות, אבל נעניתי. בדקו ואמרו לי שזה עדיין בבירור, לא לשלם עדיין, עד שאקבל תשובה.

שבועיים לפני תום השלושה חודשים התקשרתי לברר שנית. "עדיין בטיפול, אל תשלם עד לקבלת תשובה".

אחרי כחודש קיבלתי מכתב שמודיע לי שהדוח הוסב לאזהרה בשל הנסיבות.

×
×
  • תוכן חדש...