Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את עזרתכם בהצעות על רכב משפחתי שנתון 2006-2008 .

לגבי רכבים עד עכשיו:

מאזדה 3, לא אוהב וגם לא מחבב, צריכת דלק גבוהה לפי מה שהבנתי.

לאנסר, בעייתית וגם שתיינית לא קטנה.

אשמח להצעות לרכב יחסית חסכוני יותר אשר מתאים לתקציב.

תודה וערב טוב.

פורסם

טויוטה קורולה רובוטית,חסכוני מאוד , זריז , מרווח! אבל ,דל מאוד באבזור ,וגיר שמי שלא יתאים לו אופן הפעולה שלו ,יכול לרדת ממנה מהר מאוד.

פורד פוקוס , מביחנת צריכת דלק הוא סביר , מנוע קצת עגלתי ,אבל אוטו אמין מאוד , גם יחסית מרווח ,אבזור בסדר.

פורסם
טויוטה קורולה רובוטית,חסכוני מאוד , זריז , מרווח! אבל ,דל מאוד באבזור ,וגיר שמי שלא יתאים לו אופן הפעולה שלו ,יכול לרדת ממנה מהר מאוד.

פורד פוקוס , מביחנת צריכת דלק הוא סביר , מנוע קצת עגלתי ,אבל אוטו אמין מאוד , גם יחסית מרווח ,אבזור בסדר.

פורד פוקוס: רכב כבד וצרכן דלק לא קטן.

פורסם

האמת היא גם אני חשבתי ללכת על הקורולה אך לא הרובוטית כי זהו גיר בעייתי. הייתי הולך על ידני ברצון אך לא ראיתי קורולה ידנית ביד 2. הדבר היחיד שמרתיע אותי מהקורולה היא רמת האבזור הנמוכה.

אך כנראה שלבסוף אלך על הקורולה האוטומטית (במידה ולא אמצא ידנית).

פורסם

ההמלצות כאן די סטנדרטיות, ואולי זה הכיוון שאתה מחפש.

בכל זאת אציע אופציה קצת שונה: פג'ו 307. יותר איכותית מהקורולה, הרבה יותר נוחה ממנה, מרווחת למדי ולמרות התדמית המוטעית- אמינה מאוד. מניסיון. חיסרון אחד ל-307 לעומת הקורולה הוא מנוע חלש יותר.

יתרון נוסף ומשמעותי: הרבה יותר זולה ממנה. המחירון של 307 שנת 2008 הוא כ-58 אלף שקל בלבד. אפשר למצוא בקלות יד ראשונה פרטית, ללא תאונות, מטופלת ועם קילומטראז' נמוך. אני ממליץ בחום.

פורסם

פיאט בראבו 2009 משהו כאן בפורום פרסם שיש למכירה בכ63000 ש"ח (כנראה שהיא יוצאת ליסינג או השכרה, יש כמה כאלה בלוחות). לדעתי זו התמורה הטובה ביותר שתקבל בסכום הזה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אבקש את עזרתכם בהצעות על רכב משפחתי שנתון 2006-2008 .

לגבי רכבים עד עכשיו:

מאזדה 3, לא אוהב וגם לא מחבב, צריכת דלק גבוהה לפי מה שהבנתי.

לאנסר, בעייתית וגם שתיינית לא קטנה.

אשמח להצעות לרכב יחסית חסכוני יותר אשר מתאים לתקציב.

תודה וערב טוב.

מציע לך לבדוק גם את הניסאן טידה. משפחתית אמינה וחסכונית יחסית שנכנסת לתקציב שלך.

קורולה אוטומטית בתקציב שלך תהיה כנראה מהצורה הישנה, מודל 2006-7. 2009 אוטומטית עולה הרבה יותר ו-2008 זה רק רובוטי.

• תוכן חדש...